سید حمید کلانتری گفت: کارگزاران محور تماس صندوق با مردم هستند و محیط کارگزاری، می تواند ایجاد اعتماد کند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایر،کلانتری در سفر به مازندران و در جمع کارگزاران منتخب این استان با بیان این مطلب افزود: کارگزاران باید با مطالعه کامل و دقیق آین نامه ها آگاهی و اطلاعات کامل از قوانین صندوق داشته باشند و با روابط عمومی بالا در نهایت سلامت و دقت کاری در راستای خدمت رسانی به جامعه روستایی تلاش کنند.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه بین صندوق و سازمان تعاون روستایی خاطرنشان کرد: براساس این تفاهم نامه سازمان تعاون روستایی به نمایندگی از جهاد کشاورزی باید کشاورزان را جهت عضویت به صندوق معرفی کند.
وی ادامه داد: برای بیمه شدن نیازی نیست که کشاورزان حتمأ در روستا زندگی کنند و بلکه تنها کشاورز بودن برای عضویت در صندوق کافی است.
کلانتری همچنین تصریح کرد: علاوه براضافه شدن کشاورزان غیرساکن روستا به جمعیت هدف این صندوق، با حذف قانون سقف سنی برای بیمه شدن از دی ماه سال گذشته جمعیت هدف از حدود 5/3 میلیون خانوار به 5/6 میلیون خانوار تغییر کرده است که سهم مازندران 400 هزار خانوار است.
در ادامه این جلسه بشیری مدیر دفتر نمایندگی مازندران با اشاره به 242 کارگزاری فعال در استان گفت: با شروع کار دولت تدبیر و امید، برنامه های موثری برای کشاورزان و روستائیان از قبیل حذف شرایط سنی ، بیمه شدن کشاورزان غیر ساکن روستا، اصلاح سطوح درآمدی و تغییر در محاسبه حقوق مستمری بگیران اجرایی شد که موجب بهبود روند انجام کار شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر در این استان مازندران حدود 50 هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفته اند و در نظر داریم امسال برای این استان افزایش 2 برابری تعداد خانوارهای تحت پوشش صندوق را داشته باشیم و امیدواریم با فرهنگ سازی و ایجاد زیر ساخت های لازم ، حداقل 80% جمعیت مشمول استان را ظرف مدت 3 سال تحت پوشش قرار دهیم.
در پایان جلسه پرسش و پاسخ با کارگزاران برگزار شده و به برخی از سوالات و ابهامات پاسخ داده شد.
در ادامه این سفر فشرده کلانتری در دیدار با نیاز آذری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ، اظهار داشت: حذف سقف سنی برای بیمه شدگان روستایی و عشایری سبب شد تا یک میلیون و 500 هزار نفر به تعداد مشمولین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر اضافه شود.
وی به مشکلات پیش روی این صندوق برای پوشش بیمه ای کشاورزان،روستاییان اشاره و تصریح کرد: فرهنگ بیمه در جامعه روستایی ترویج نشده و نهادینه کردن این فرهنگ نیازمند اطلاع رسانی توسط مسئولان، مجلس، استانداران، مدیران تعاونی و رسانه ملی است.
وی با اشاره به اینکه دو برابر هر میزان که بیمه شده به عنوان حق عضویت در صندوق پرداخت کند توسط دولت پرداخت می شود، بیان داشت: برخورداری از مستمری بازنشستگی، مستمری بازماندگان، مستمری از کار افتادگی، نقل و انتقال سوابق از مزایای عضویت در این صندوق است.
وی در پایان این دیدار گفت: از مهم ترین برنامه های صندوق در استان مازندران تحت پوشش قرار دادن 80 درصد از کشاورزان استان ظرف سه سال آیندهاست که لازمه آن فرهنگ سازی وسیع و ایجاد زیر ساخت های لازم است.