مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر؛ روستائیان باید از اهمیت و مزایای بیمه آگاهی یابند

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر؛ روستائیان باید از اهمیت و مزایای بیمه آگاهی یابند

سیدحمید کلانتری با بیان اینکه بسیاری از مردم در حال حاضر با این بیمه و مزایای آن آشنایی کاملی ندارند، گفت: باید در راستای توجیه مردم اقدامات اساسی صورت گرفته و مردم به ویژه روستاییان در زمینه اهمیت و مزایای بیمه توجیه شوند.


سیدحمید کلانتری با بیان اینکه بسیاری از مردم در حال حاضر با این بیمه و مزایای آن آشنایی کاملی ندارند، گفت: باید در راستای توجیه مردم اقدامات اساسی صورت گرفته و مردم به ویژه روستاییان در زمینه اهمیت و مزایای بیمه توجیه شوند.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر کلانتری در سفری فشرده به استان کردستان با بیان این مطلب بر توجه بیش از پیش به توسعه فرهنگ بهره مندی از بیمه در روستاهای کشور به ویژه کردستان تأکید کرد و افزود: بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی و تبلیغ این مهم از طریق امامان جمعه و جماعت به عنوان اقشار تأثیرگذار امری ضروری است.

وی ادامه داد: جهاد کشاورزی نیز می تواند در این راستا با توجه به برنامه های تبلیغی و ترویجی که دارد نقش مهمی در ترغیب و تشویق کشاورزان به عضویت در این صندوق داشته باشد.

کلانتری در ادامه این سفر در دیدار با عبدالمحمد زاهدی استاندار کردستان با اشاره به حذف سقف سنی و امکان عضویت کشاورزان غیر ساکن در روستا در برنامه های جدید این صندوق تصریح کرد: در برنامه های جدید در استان کردستان درنظر داریم 26هزار خانوار جدید را در صندوق جذب کنیم که این امر نیازمند حمایت مجموعه استانداری است.

در این جلسه همچنین زاهدی استاندار کردستان به اثرات مثبت اجرای طرح بیمه روستایی از قبیل توانمند سازی روستائیان و جلوگیری از نیازمندی ایشان به نهادهای حمایتی،جلوگیری از مهاجرت به شهرها اشاره نمودند و آمادگی خود را جهت هر نوع همکاری با دفتر نمایندگی در استان کردستان اعلام کرد.

وی آمادگی خود را نیز جهت تصویب مصوبه ای حمایتی از صندوق بیمه کشاورزان،روستاییان و عشایر در سفر احتمالی ریاست جمهور به استان کردستان،ابلاغ موضوع در جلسات شورای اداری استان و ابلاغ نامه ای جهت همکاری همه جانبه فرمانداران از صندوق اعلام کرد.

در این جلسه همچنین مصطفی باغبانیان مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان کردستان نیز آمادگی همه جانبه این اداره کل جهت تحقق اهداف صندوق در استان را اعلام نمود.

مدیرعامل صندوق در ادامه این سفر فشرده با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان ،آیت الله شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان ملاقات وگفتگو نمودند.

در این دیدار آیت الله شاهرودی نیز بر توسعه هرچه بیشتر طرح بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر خصوصاً در نقاط مرزی تاکید نموده و خواهان حمایت مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور مبنی بر تشویق امامان جمعه روستایی به فرهنگ سازی واطلاع رسانی در خصوص صندوق شد.

 

تاقبل از شروع فعالیت صندوق جامعه روستایی از بیمه محروم بودند

 

مدیر عامل صندوق همچنین در طول این سفر با حضور در جلسه شورای هماهنگی و رفاه استان که با حضور ابراهیم حسن نژاد مدیر کل جهاد کشاورزی استان ،محمدی معاون اداره کل تعاون روستائی و امیر عطا افخمی معاون حمایت و سلامت کمیته امداد برگزار گردید شرکت نمود.

وی در این جلسه گفت: جامعه 34 درصدی روستاییان و عشایر کشور تا قبل از آغاز فعالیت این صندوق در کشور از هیچ بیمه ای بهره مند نبودند.

وی با بیان اینکه در زمینه بیمه سلامت برای روستاییان اقداماتی انجام شده ، تصریح کرد: بازنشستگی و از کارافتادگی روستاییان که تا قبل از آغاز به فعالیت این صندوق برای انی قشر وجود نداشت موجب راه اندازی این صندوق شد.

به گفته کلانتری هشت گروه درآمدی از 200 هزار تا 500 هزار است تعریف شده و متقاضیان به صورت اختیاری می توانند با انتخاب یک گروه و پرداخت حق عضویت، زیرپوشش این بیمه قرار گرفته و در آینده از مزایای آن بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: دوبرابر هرمیزان که فرد متقاضی به عنوان حق بیمه خود پرداخت کند، توسط دولت پرداخت می شود  و هرچه متقاضی گروه بالاتری را انتخاب کند در زمان بازنشستگی، از کارافتادگی و یا فوت حقوق و مزایایی بیشتری دریافت خواهد کرد.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان و عشایر افزود: هم زن و هم مرد در یک خانواده می توانند به صورت توأمان در این بیمه عضویت پیدا کرده و در آینده در صورت بازنشستگی و یا از کارافتادگی حقوق دریافت کنند.

به گفته وی، افراد بیمه شده ای که یک سال کامل بیمه پرداخت کرده و بنا به هر دلیل فوت کنند بازماندگان آن ها ماهیانه حقوق دریافت خواهند کرد.

وی همچنین در خصوص بازنشستگی در صندوق گفت:افراد که با پرداخت 15 سال حق بیمه و در سن 65 سالگی بازنشسته شده و می توانند از مزایای حقوق بازنشستگی صندوق استفاده کنند.

کلانتری با اشاره به سابقه 9 ساله این صندوق نیز گفت: متأسفانه از بدو تأسیس صندوق تاکنون تنها 32 درصد از جامعه روستایی بیمه شده اند که این رقم در سال جاری با برداشته شدن قانون سقف سنی برای ورود به صندوق و نیز اضافه شدن بیمه کشاورزان غیر ساکن روستا افزایش قابل توجهی داشته است.

وی در پایان این جلسه از افزایش 25 درصدی حقوق مستمری بگیران این صندوق به منظور تشویق و ترغیب برای عضویت خبر داد.

در خاتمه این سفر مدیرعامل صندوق با حضور در منزل خالد زمان حکم مستمری این بیمه شده ساکن روستای دویسه را به وی اهدا نمود.

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 372
  • 4,142,546
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©