آیت الله نورالله طبرسی عضو مجلس خبرگان رهبری: طرح بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از طرح های بسیار خوب دولت است

آیت الله نورالله طبرسی عضو مجلس خبرگان رهبری: طرح بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از طرح های بسیار خوب دولت است

وی، آمادگی ائمه جماعات را در کمک به پیشبرد اهداف این صندوق اعلام کرد و گفت: این بیمه سرانجام خوبی برای روستائیان و کشاورزان دارد که باید با همکاری رسانه ها، فرمانداران، بخشداران، شوراهای اسلامی، دهیاران، جهاد کشاورزی و ائمه جمعه اطلاع رسانی دقیق و زیادی انجام شود تا کشاورزان و روستائیان از این طرح اطلاع کافی پیدا کنند.


عضومجلس خبرگان رهبری با اشاره به اجرای موفق طرح صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر کشور، گفت: مزیت های طرح صندوق بیمه اجتماعی برای کشاورزان اطلاع رسانی شود.
 

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزان ، روستائیان و عشایر به نقل از کمیته خبری دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله نورالله طبرسی در دیدار با مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران اظهار داشت: طرح بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از طرح های بسیار خوبی است که دولت اجرایی کرده و باید از طریق اطلاع رسانی و فرهنگ سازی روستائیان و کشاورزان را از مزایای بیمه ای آگاه کنیم.

وی، آمادگی ائمه جماعات را در  کمک به پیشبرد اهداف این صندوق اعلام کرد و گفت: این بیمه سرانجام خوبی برای روستائیان و کشاورزان دارد که باید با همکاری رسانه ها، فرمانداران، بخشداران، شوراهای اسلامی، دهیاران، جهاد کشاورزی و ائمه جمعه اطلاع رسانی دقیق و زیادی انجام شود تا کشاورزان و روستائیان از این طرح اطلاع کافی پیدا کنند.

فراخوان عضویت کشاورزان

هادی بشیری، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران نیز در این نشست گفت: همه روستائیان و کشاورزان بالای  18 سال می توانند در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر عضو شوند.

وی افزود: روستائیان با تأیید و معرفی شورای اسلامی روستا و کشاورزان غیرساکن در روستا با شرط اشتغال در مشاغل 230 گانه بخش کشاورزی با تأیید و معرفی جهاد کشاورزی و نظام صنفی عضو این صندوق می شوند.

بشیری گفت: علاوه بر روستائیان و کشاورزان همه رانندگان حمل بار و مسافر بین شهری، اعضای نظام مهندسی و منابع طبیعی و اعضای نظام دامپزشکی می توانند عضو این صندوق شوند.

وی با اشاره به  میزان حق بیمه در صندوق بیان کرد: حق بیمه در صندوق 15 درصد از سطوح درآمدی بوده که 5 درصد آن توسط بیمه شده پرداخت می شود و 10 درصد آن را دولت به عنوان کمک و سهم دولت برای  کشاورزان ، روستائیان و عشایر پرداخت می کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر مازندران بیان کرد: افرادی که ماهیانه 200 هزار تومان درآمد خود را انتخاب می کنند، بابت یکسال 120 هزار تومان و افرادی که درآمد ماهیانه خود را  500 هزار تومان انتخاب می کنند به ازای یکسال  300 هزار تومان حق بیمه پرداخت می کنند.

وی بیان کرد: ملاک پرداخت مبالغ مستمری به بیمه شدگان و افراد تحت تکفلشان سطوح درآمدی ماهیانه آنان می باشد که توسط بیمه شده در اولین سال انتخاب و سالهای بعد تمدید می شود بنابراین به بیمه شدگان توصیه می شود برای اینکه بتوانند مستمری بیشتری دریافت کنند سطوح بالاتر درآمدی را انتخاب کنند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 743
  • 4,128,007
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©