به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر علی عباسی روز چهارشنبه در هفتمین جلسه شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان افزود: دهیاران بیشترین کارگزاران صندوق در سطح استان ها هستند.
وی به ابلاغ 16 بخشنامه و دستورالعمل برای شناسایی مشمولان و تسهیل شرایط عضویت در صندوق اشاره و اظهار کرد: اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران بازوان اجرایی و توانمند صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: بر اساس بیمه های اعمالی از سوی این صندوق، دولت دو برابر حق بیمه را به صورت یارانه پرداخت می کند.
عباسی ضریب بیمه اجتماعی در استان زنجان را بالا و تعداد این افراد را 35 هزار نفر خواند.
وی ادامه داد: 700 خانوار در استان زنجان از این صندوق مستمری دریافت می کنند که این افراد مستمری بگیران حوزه فوت و از کارافتادگی هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان زنجان گفت: بر اساس سیاست های کلی برنامه ششم ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب به ریاست جمهوری، شاهد توجه ویژه به مقوله استقرار نظام جامع، یکپارچه و شفاف بیمه اجتماعی، توانمندسازی و برخورداری مردم از خدمات تامین اجتماعی و اصلاح ساختارپایه بیمه تامین اجتماعی طی بندهای 40 تا 42 هستیم.
مدیر کل امور روستایی استانداری زنجان نیز گفت: بیمه های کشاورزان و روستاییان زمینه ساز امنیت اجتماعی و متضمن بقای افراد در روستاها می شود.
علی محمودی اظهار کرد: بحث تامین اجتماعی به موازات تامین معیشت از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه 539 دهیاری در سطح روستاهای استان زنجان وجود دارد، ادامه داد: تعداد زیادی از کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی را دهیاران تشکیل می دهند.