تشکیل اولین جلسه ستاد راهبردی استان فارس

تشکیل اولین جلسه ستاد راهبردی استان فارس

اولین جلسه ستاد راهبردی استان فارس با حضور عباس اورنگ معاون بیمه ای و هماهنگی امور استانها، حسن کمالی مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان و دیگر اعضا ستاد در محل استانداری استان فارس تشکیل شد.


 به گزارش روابط عمومی اولین جلسه ستاد راهبردی استان فارس با حضور عباس اورنگ معاون بیمه ای و هماهنگی استان ها،حسن کمالی مدیرصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایراستان فارس،شبیر زارع مدیر کل دفتر امور روستائی،مجید فرهادی امور اشتغال و سرمایه گذاری دفتر امور روستائی،محسن ارجمند مدیر پشتیبانی صدا و سیما، روح اله بهرامی معاون اداره امور عشایر،حمیدرضا ابراهیمی مدیر هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی ،کرم توانی و سیروس وجدانیان نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و عیسی  ملک پور معاون آموزش و پرورش در محل دفتر امور روستائی استانداری فارس برگزار گردید.

 با توجه به دستورالعمل شماره 40040 مورخ 15 خرداد سال 93 معاون توسعه روستائی و مناطق محروم کشور و اهمیت بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ابتدا مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراها ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان ،درخصوص توجه جدی به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و اینکه از بدو شروع انقلاب اسلامی تمام تلاش دولتمردان بر عدالت اجتماعی و توجه به قشر کم درآمد بویژه روستائیان بوده و اینکه رسالت ما انسان بودن ما است.

عباس اورنگ ضمن تشکر از اعضاء ستاد اشاره ای گذرا به گذشته ی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر داشت و افزود: با توجه به شروع کار صندوق از سال 1384 متاسفانه تا اواخر سال 1392 روند امور رضایت بخش نبوده و با عنایت به وظیفه ای که نسبت به جامعه ی روستائی و عشایری داریم وبا اشاره ای به طرح شهید رجایی در اوایل انقلاب و اصل 29 قانون اساسی افراد بصورت مشارکتی قراردادی را با دولت منعقد میکنند تا در زمان کم درآمدی خدشه ای به کرامت انسانی آنها وارد نشود.لذا صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر مکانیزم شعار ما در حوزه معشیت و رفاه تامین اجتماعی است و مصداق این تحقق را دانش آموزان روستای درودزن عنوان کرد.

وی در ادامه گفت: توقع صندوق از اعضای ستاد راهبردی فرهنگ سازی در حوزه ی هر دستگاه و مخاطبانش است.

در پایان افزود: اگر فرد روستائی که دارای توانایی مالی باشد و بدلیل عدم آگاهی به نمایندگان بیمه روستائی مراجعه نکند  پس از فوت بدلیل نداشتن وضعیت خوب مالی همسر و فرزندانش دچار سختی شوند و یا از تحصیل محروم بمانند ما مسئول و پاسخ گو باید باشیم.

سپس در ادامه حسن کمالی ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان قدردان  همکاری صمیمانه  مدیرکل دفتر امور روستائی شد وگزارشی از سابقه صندوق و عملکرد در استان و روند فعالیت و مشکلات و چالش مطالبی بیان نمود و یکی از خدمات ارزنده ی دولت ها را صندوق بیمه روستائیان و عشایر دانست.

وی با اشاره به اهداف و مزایای صندوق گفت: روستاییان و عشایری که از وضعیت معیشتی مناسبی برخوردار نیستند میتوانند زیر چتر حمایتی صندوق قرار گیرند.

 کمالی در آخر افزود: از همه کسانی که حضور دارند انتظار داریم در جهت اطلاع رسانی اهداف و رسالت صندوق ما را یاری کنند.

در نهایت  به ترتیب شرکت کنندگان نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مطرح کردند.

در پایان مقرر شد:

کارشناس صدا وسیما با کمالی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر دقایقی را ماهیانه به امر بیمه اختصاص داده تا باعث تشویق و ترغیب روستائیان و عشایر به بیمه و نقش بیمه در زندگانی آنان اطلاع رسانی نمایند.
نماینده سازمان جهاد کشاورزی اعلام داشتندسازمان در کلیه روستاها و عشایر حضور دائمی داشته و از هر فرصت استفاده نموده وآماده هر نوع همکاری می باشیم و لذا دعوت می نمایم ازحسن کمالی در جلسات مدیران شهرستانی جهاد کشاورزی که هر سه شنبه برگزار میگردد حضور یافته و در خصوص این طرح اطلاع رسانی نمایند و جهت ترویج امر بیمه روستاییان و عشایر ارسال و توزیع برشور و بنر از طریق مراکز ترویج از نظر سازمان بلامانع میباشد.در نهایت ایرادی به بند 4 دستورالعمل فوق الاشاره داشتند که جناب اورنگ در پاسخ گفتند ایراد مذکور ­­­­­­مرتفع گردیده و دیگر مانعی در این خصوص نیست.
نماینده  علوم پزشکی ضمن اعلام همکاری لازم در راستای عملیاتی شده طرح خواهان اطلاع رسانی بیشتری شد .اهداف وامکانات و مزایای طرح اطلاع رسانی شود و خانه های بهداشت و رابطین بهداشتی هنگام اجرایی این طرح همکاری لازم را بعمل آورند .
نمایندگان  آموزش و پرورش بر نقش و جایگاه و اهمیت بیمه روستاییان و عشایر و اینکه آموزش و پرورش با کلیه امکانات آماده همکاری با بیمه است .
برگزاری منظم جلسات ستاد راهبردی در ستاد و شهرستان و بخشداریهای بخشها بر اساس دستورالعمل
عملیاتی نمودن برنامه تکلیفی در سطح استان در کوتاهترین زمان ممکن
تشویق و ترغیب دهیاران موفق از سوی صندوق و فرمانداریهای تابعه

                        

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 744
  • 4,128,008
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©