به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مدیر استان سیستان و بلوچستان صندوق بیمه اجتماعی در جریان دیدارآیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه زاهدان گزارش کاملی از روند فعالیت و ضریب نفوذ صندوق در استان ، جامعه هدف مشمول و مزایای صندوق ارائه و در خصوص برنامه ها و سیاستهای جدید صندوق ارائه کرد.
شاقوزایی در ادامه اظهار امید واری کرد که با توجه باینکه 51 درصد جمعیت استان را روستاییان و عشایر تشکیل می دهند در سال 95 با هماهنگی ستادهای نماز جمعه و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات که از عوامل تاثیر گذار در بین جامعه هدف هستند درصد بیمه شدگان افزایش پیدا کند.
آیت الله سلیمانی نیز با اشاره به وسعت و پراکندگی روستاها و عشایر منطقه ارائه خدمات به روستاییان را امری خطیر توصیف و اظهارکرد: در سالی که مزین به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل شده است مدیران استان در ارائه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم و عشایر غیور ، موفق و سربلند شوند.
وی تاکید کرد: باید به قید فوریت هماهنگی های لازم در بحث اطلاع رسانی و متقاعد سازی مردم برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر انجام گیرد .
همچنین امان اله شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان بهمراه سایر مدیران دستگاههای اجرایی با علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان دیدارو گفتگو کرد. در این دیدار استاندار سیستان و بلوچستان ضمن تبریک سال جدید گفت: با توجه به نامگذاری سال 95 به نام سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری مسئولان باید با تغییر در نوع نگاه و نگرش خود به مسائل استان با اخلاق و عملکرد نیکو پاسخگوی مردم باشند .