به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، حجتالله میرزایی با تاکید بر این موضوع خاطرنشان کرد: با توجه به پایین بودن شاخصهای توسعه در استان، باید به ارائه طرحهای قابل اجراء و ماندگار در جهت توسعه با اولویت اشتغال روستایی توجه بیشتری شود.
وی افزود: تنوعپذیرکردن شغلها و درآمدها در نقاط روستایی برای خارج کردن انحصار از تک محصولی کشاورزی در این مناطق، نه تنها ضامن ارتقای توانمندسازی خانوادگی در بین روستاییان میشود بلکه الگویی برای سایر شهرستانها خواهد بود.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سند توسعه منطقهای استان با آمایش تمام ظرفیتها و توانمندیهای این منطقه در حال تنظیم بوده و در آینده نزدیک به دولت ارائه خواهد شد.
میرزایی در پایاین تاکید کرد: با توجه به وضعیت بیمه اجتماعی در استان میبایست برای کمک به روستاییانی که توان پرداخت حق بیمه خود را ندارند تمهیداتی در نظر گرفته شود .
مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان سیستان و بلوچستان هم در این نشست یکی از مشکلات اساسی را در پایداری افراد بیمه شده بعنوان شرکای اجتماعی صندوق و عدم توانایی روستاییان و عشایر در پرداخت حق بیمه دانست و گفت: امیدواریم با توجه به راهاندازی صندوقهای تامین مالی خرد در راستای اجرای سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی در روستاههای استان که با همکاری سازمان بهزیستی در حال اجراست، این صندوق خودیار که مدیریت آن بر عهده ساکنین روستا است، بتواند در تامین مالی و حق بیمه جهت خانوارهای محروم روستایی تاثیر بسزایی داشته باشد .