به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، در این نشست حامد علی مبارکی، رییس هیات مدیره صندوق با تاکید بر ضرورت توجه به وحدت فرماندهی، رعایت سلسله مراتب اداری، ایجاد اتحاد، همدلی و همچنین تسهیلگری در انجام امور بیمهای سه محور صداقت، وفاداری و امانتداری را از مهمترین ضرورتهای کار دانست و گفت: بر اساس اصل 29 قانون اساسی باید فضا برای ایجاد کسبوکار روستایی از طریق تقویت صنایع دستی خانگی، ایجاد کارخانجات تبدیلی که ریشه در اقتصاد مقاومتی دارد و سایر موضوعاتی که باعث ماندگاری افراد در روستا و جلوگیری از مهاجرت آنها به شهرها میشود، امید و نشاط را در جامعه روستایی تقویت کرد.
رییس کارگروه بیمهای هیات مدیره صندوق با عنایت به اینکه روستا بنیاد محکم خانواده است و ریشه در اصالت ساختار جمعیتی دارد گفت: باید شرایطی فراهم کرد که روستایی در روستاها بماند تا سنتها و آئینهای دوستی، محبت، صلهرحم، تعاون، همکاری، روشنایی و پاکی توأمان با صداقت بر مدار و برقرار باشد .
وی افزود: در همین راستا وزارتخانهها و سازمانهایی که در امور مربوط به روستا ارتباط دارند باید در حفظ و تکریم مردم روستا برنامههای مشخص داشته باشند و راههای برون رفت از مشکلات را با همکاری، همافزایی و همچنین مشارکت مردم روستا، معتمدین و شوراها فراهم کنند.
رییس هیات مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ادامه داد: خوشبختانه هیات مدیره جدید صندوق که متشکل از تیمی جدید به همراه دوستانی از گذشته است، برنامههای خوبی در دست تدوین دارند که پس از گذراندن مراحل قانونی اطلاعرسانی خواهد شد.
در این جلسه معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق هم گزارشی از اقدامات و فعالیتهای انجام شده معاونت، برنامههای دردست اقدام و برنامههای آتی ارایه کرد.