به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، حامدعلی مبارکی، در این نشست، ایجاد صندوق بیمه اجتماعی را تبلور عینی اصل 29 قانون اساسی دانست و گفت: بیمههای متعددی در کشور وجود دارند که اکثراً پیش از انقلاب به وجود آمدهاند اما آنچه در اصل 29 قانون اساسی وجود دارد، همانی است که سرلوحه تاسیس بیمه اجتماعی قرار گرفته و بزرگترین جامعه آن هم جامعه روستاییان است.
وی با تاکید بر اینکه مدیران صندوق باید تا حدی که توان دارند برای روستاییان تلاش کنند گفت: سه اصل محوری صداقت، وفای به عهد و امانتداری موضوعاتی است که اگر به آنها توجه کنیم و با رعایت آنها فعالیتهایمان را پیش ببریم، حتماً اطمینان جامعه هدف را هم جلب میکنیم و میتوانیم خدمات بهتری به آنها ارائه کنیم.
مبارکی با اشاره به برخی تصمیمات در راستای توجه بیشتر به آسایش و آرامش روستاییان گفت: یکی از این اقدامات، دریافت اقساطی حق بیمه از بیمه شدگان است که گرچه کار مدیران استانی و کارگزاران را سختتر و بیشتر میکند اما برای رفاه حال روستاییان، عشایر و کشاورزان، بسیار مفید خواهد بود.
رییس هیات مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در ادامه تاکید کرد: مدیران استانی باید با هماهنگی بیشتر با ادارات مرتبط با روستاها فضای خدمترسانی بیشتر و همافزایی در راستای آرامیش روستاییان را فراهم کنند و یک فعالیت ماندگار در راستای توجه به این قشر را خلق کنند.
مبارکی در پایان با اشاره به ایجاد 7 منطقه و 7 دبیر برای استانهای کشور گفت: با این اقدام به دنبال آن هستیم که مدیران استانی، دور هم جمع شوند و دبیر هر منطقه پس از جمعآوری نظرات کارشناسی، آن را به ستاد منتقل کند تا کارها با سرعت بیشتری پیش برود.