به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، رضا عبداللهی با حضور در نمایندگی خبرگزاری در استان اردبیل با بیان این مطلب جذب گسترده جامعه هدف بخصوص بانوان، افراد ساکن در شهرهای زیر 20 هزار نفر، تشکیل ستاد راهبردی بیمه اجتماعی در بخشها را از برنامههای اصلی صندوق در سال جاری عنوان کرد و ادامه داد: برای تعمیم و گسترش و فراگیرتر کردن چتر حمایتی بیمه اجتماعی روستائیان در جامعه هدف باید همه دستگاههای اجرایی مرتبط با خدمات روستائی، عشایری و کشاورزی، فرمانداریها، بخشداریها، دهیاران و اعضای شوراها بیش از پیش یاریگر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان باشد.
عبداللهی نقش صندوق بیمه اجتماعی روستائیان را در تامین آینده روستائیان بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: توسعه بیمه اجتماعی ضرورتی انکارناپذیر است و در این راستا رسانهها و بخصوص صدا و سیما که جامعه هدف صندوق مخاطبان اصلی آن است باید در اطلاعرسانی و فرهنگسازی نقش برجستهای ایفا کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر استان اردبیل با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی رهبر معظم انقلاب به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تصریح کرد: روستاها کانون اصلی تلاش، تولید و اشتغال هستند و روستائیان، عشایر و کشاورزان جهادگران عرصه تولید هستند که باسختکوشی در سنگر تولید از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
وی با تاکید بر اینکه نقش برجسته روستاها در تولید، اشتغال، استقلال اقتصادی و توسعه پایدار کشور بر کسی پوشیده نیست، افزود: برای شتاب دادن به توسعه پایدار روستاها باید توسعه بیمه اجتماعی به عنوان یک ضرورت در گفتمان توسعه و برنامههای توسعهای کشور و رفاه اجتماعی جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد.
عبداللهی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید برنامههای بسیار خوبی برای توسعه روستاها وجود دارد؛ افزود: بیمه اجتماعی از برنامههای راهبردی دولت تدبیر و امید است و توسعه بیمه اجتماعی و ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف به صورت جدی در دستور کار صندوق در سطح کشور قرار گرفته است و ما معتقدیم توسعه بیمه اجتماعی میتواند ضمن پویایی کانونهای تولید، مهاجرت از روستاها را به حداقل رسانده و حتی بستر لازم را برای مهاجرت معکوس فراهم آورد.
وی با اشاره به اینکه دو برابر حق بیمهای که هر فرد برای عضویت در صندوق را میپردازد دولت پرداخت میکند. تاکید کرد: افرادی که شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی را دارند و هنوز عضو نشدهاند میتوانند با مراجعه به 79 کارگزاری صندوق در سطح استان با عضویت در صندوق از مزایای آن بهرهمند شوند.
عبدالهی همچنین با اشاره به طرح ساماندهی و تطبیق کارگزاریهای صندوق افزود: در حال حاضر 79 کارگزاری صندوق در سطح استان در مناطق روستایی و عشایری فعالیت میکنند که برای تسهیل و ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف، فرایند طرح ساماندهی کارگزاریها مراحل پایانی خود را سپری میکند.
وی ضمن تقدیر از مسئولان استانی در راستای تعامل با صندوق بیمه اجتماعی روستائیان گفت: در سطح استان اراده واحد برای توسعه بیمه اجتماعی وجود دارد و این حمایتها و ارتباط تنگاتنگ صندوق بیمه اجتماعی روستائیان با دستگاههای اجرایی، فرمانداریها و بخشداریها چشمانداز روشنی را برای گسترش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی روستائیان در کل جامعه هدف ترسیم کرده است.