به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، در این همایش صمداله فیروزی، قائم مقام مدیرعامل با بیان اینکه کار کردن در صندوق بیمه اجتماعی همانند کار کردن در مسجد است، فعالیت کارگزاران را عبادتی دانست که خداوند اجر آن را در همین دنیا به آنان بازمیگرداند و با بیان این نکته که جامعه خوب ساختنی است و نه یافتنی، بر عزم تمامی کارگزاران و سایر همکاران بر ساختن یک صندوق بیمه خوب تأکید و هدف از برگزاری این نشستها را هم افزایی، یادگیری دوطرفه و درکنارهم بودن کارکنان و کارگزاران در راستای خدمتگذاری بهتر به جامعه هدف صندوق دانست.
وی اظهار داشت: ما تنها صندوق بیمه اجتماعی کشور هستیم که پس از انقلاب تاسیس شده و مولود انقلاب اسلامی است. در حال حاضر صندوق بیمه اجتماعی با حدود یک میلیون و ششصد هزار سرپرست خانوار بیمه شده، دومین صندوق بزرگ بیمه اجتماعی کشور محسوب میشود که میتواند نقش مؤثری در جامعه ایفا کند.
سرپرست معاونت بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق با تاکید بر اینکه به منظور تداوم فعالیت صندوق میبایست داشتههای خود را به درستی مدیریت کنیم به تحقیق صورت گرفته در صندوق بیمه اجتماعی، و نتیجه آن که نشاندهنده نیاز به فرهنگسازی بیشتر بیمه اجتماعی در جوامع هدف است اشاره کرد و با طرح این سئوال که " چه کنیم تا جامعه روستایی، ما را باور کند" از کارگزاران خواست دیدگاههای خود را در این زمینه بیان کرده و در جهت تداوم کار صندوق با مدیران صندوق همفکری و همکاری داشته باشند.
همچنین در این مراسم، مدیرکل هماهنگی امور استانهای صندوق یکی از اهداف این اداره کل را تخصصی شدن کارگزاریها عنوان کرد گفت: در پایان سال 96 عملکرد امامی کارگزاریها بررسی و براساس آن کارگزاران رتبهبندی خواهند شد و کارگزاریهایی که کمتر از 500 بیمه شده دارند تعیین تکلیف میشوند.
غلامزاده، مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان هم در این همایش هدف از برگزاری کارگاههای آموزشی را آشنایی کارگزاران با مباحث تخصصی بیمهای عنوان و بر استمرار آموزش کارگزاران در حوزههای تخصصی و سایر حوزههای مورد نیاز از جمله بازاریابی بیمهای، مشتری مداری و ارتباط با مشتری و … در آینده نزدیک تأکید کرد.
گفتنی است در جریان کارگاههای این همایش عباس باقری، مدیرکل وصول حق بیمه و حسابهای انفرادی به موضوعات مختلفی از جمله نحوه رفع مغایرت فیشهای بانکی در استان با همکاری کارگزاران، چگونگی نقل و انتقال سوابق، اهمیت جذب بیمه شده کیفی جهت پایداری صندوق، و … پرداخت و سوگند سهیلی، مدیرکل تعهدات قانونی، بازنشستگی و مستمریها هم به موضوعاتی از جمله تشریح فرآیند صدور احکام مستمری در واحد تعهدات، نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی پیش از موعد، نحوه تشکیل پرونده فوتی و ازکارافتادگی ، الکترونیکی کردن پروندهها و تسریع در صدور احکام مستمری، تکریم ارباب رجوع و ارائه پاسخ مناسب به بیمهشدگان در خصوص وضعیت پروندهها و …. اشاره کرد.