به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، در این جلسه فرماندار خواف توجه به قشر کشاورزان، عشایر و روستائیان را امری راهبردی خواند و با تاکید بر اهمیت وظایف دهیاران در قبال روستائیان بعنوان پل ارتباطی میان مردم و دستگاههای اجرائی حساسیت بیشتر آنان را خواستار شد.
وی حمایت از روستائیان و عشایر را از اولویتهای اساسی دولت برشمرد و افزود: دولت یازدهم و دوازدهم علی رغم تنگناهای مالی، درآمد جامعه هدف نهادهای حمایتی را سه برابر کرد که خود نشانه بارز حمایت و توجه خاص دولت به اقشار و افراد کم درآمد و ضعیف جامعه است.
پهلواننژاد برگزاری جلسات مستمر با محوریت بخشداریها در سطح روستاها را به عنوان عاملی جهت اطلاعرسانی و آگاهی بخشی به روستائیان عنوان و خاطر نشان کرد: همراه داشتن نمونه فرم و نحوه تکمیل فرم به صورت مستقیم با مردم و شناسایی افراد متقاضی توسط دهیاران میتواند در این جهت مسمرثمر باشد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان خراسان رضوی نیز در این جلسه با تشریح شرایط مشمولین و تعهدات بلند مدت صندوق از جمله ازکارافتادگی کلی، مستمری بازماندگان و مستمری پیری یا بازنشسگی را از مهمترین مزایای صندوق خواند و اضافه کرد: تمامی افراد بالای 18 تا 50 سال ساکن روستاها و شهرهای زیر بیست هزار نفر و کشاورزان غیر ساکن روستاها میتوانند عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شوند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون این شورا در شهرستانهای تربت حیدریه، بردسکن، خوشاب و مشهد برگزار شده است افزود: شورای هماهنگی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سطح بخش و دهستان ها نیز برگزار خواهد شد.
علاوه بر این، دیدار با مولانا مطهری، رئیس حوزه علمیه احناف خواف و مولانا احراری امام جمعه اهل سنت شهرستان خواف از دیگر برنامههای مدیر صندوق استان و کارگزاران شهرستان خواف بود.
در جریان این دیدار، کاظمی با بیان اهداف و ماموریتهای صندوق و تاکید حوزه علمیه مکی زاهدان خواستار همکاری در اطلاعرسانی به جامعه هدف از طریق امام جمعه اهل سنت شد.
مولانا مطهری و مولانا احراری نیز ضمن استقبال از فرصت فراهم شده توسط دولت، آمادگی خود و مجموعه ائمه جمعه اهل سنت و حوزه علمیه را در جهت ترغیب و اطلاعرسانی در مراسمها و اجتماعات مردمی اعلام کردند.