به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، محمد نظری با اعلام این مطلب اظهار داشت: هم اکنون 169 هزار و 213 نفر در سطح استان آذربایجانشرقی تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند که با این میزان بیمه شده، 47 درصد سهمیه ابلاغی استان محقق شده است.
وی با بیان اینکه تا اول بهمن ماه جاری مجموع مستمریبگیران استانی صندوق به 6 هزار و 790 نفر رسیده، افزود: از این تعداد، 5 هزار و 895 مورد مربوط به مستمری فوتی، 195 مورد مربوط به از کارافتادگی و 701 مورد دیگر مربوط به بازنشستگی پیش از موعد است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان ادامه داد: تاکنون 5 هزار و 220 پرونده درخواست بازنشستگی پیش از موعد در استان وصول شده است که 4 هزار و 410 پرونده حایز شرایط بازنشستگی، جهت صدور احکام به ستاد مرکزی صندوق ارسال شده است و مابقی پروندهها نیز یا در دست بررسی هستند و یا هنوز شرط لازم برای بازنشستگی پیش از موعد (10 سال سابقه و 70 سال سن) را ندارند.
وی به صدور احکام بازنشستگی پیش از موعد 701 عضو صندوق بیمه اجتماعی در سطح استان تا اول بهمن ماه جاری اشاره کرد و گفت: این تعداد احکام در شهرستانهای بستان آباد، ورزقان، شبستر، مرند، مراغه، عجبشیر، جلفا و سراب صادر شده است و مابقی احکام نیز در ماههای آتی صادر خواهند شد.
نظری با بیان اینکه برای مجموع 6 هزار و 790 مستمریبگیر آذربایجانشرقی هم اکنون ماهانه بالغ بر 35 میلیارد ریال مستمری پرداخت میشود، خاطرنشان کرد: این مبلغ، حدود 5/13 درصد کل مستمری پرداخت شده در سطح کشور میباشد.
وی به کسب رتبههای برتر متعدد از سوی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجانشرقی اشاره کرد و گفت: صندوق بیمه اجتماعی استان از لحاظ درصد پوشش، تعداد پرونده مستمریبگیران و مبلغ پرداختی به مستمریبگیران رتبه اول کشور را از آن خود کرده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجانشرقی در ادامه سخنانش با بیان اینکه آخرین سطح درآمدی تعریف شده برای اعضای صندوق در حال حاضر حدود 800 هزار تومان در ماه میباشد، ابراز داشت: 15 درصد سطح درآمدی تعریف شده باید به عنوان حق بیمه واریز شود که یک سوم آن را بیمه شده و دو سوم دیگر را دولت میپردازد.
وی اضافه کرد: البته پرداخت حق بیمه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بصورت سالانه و یکجا است مگر برای روستاییان و عشایر که امکان تقسیط حق بیمه و پرداخت آن در دو قسط وجود دارد.
نظری، در خاتمه با اشاره به تغییر مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور در هفته گذشته اظهار داشت: دکتر واعظ مهدوی در مراسم معارفه خود تاکید کرد این صندوق بایستی پوشش اقشار و مناطق محروم بویژه روستاییان و عشایر را هدفگذاری کرده و در اولویت کاری خویش قرار دهد.