علی ربیعی در مراسم رونمایی و آغازین این طرح ملی درمشهد گفت: در گام نخست، این طرح برای زعفران و داروهای گیاهی به صورت پایلوت از استان های خراسان رضوی، جنوبی و کرمان آغاز شد و ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به همین منظور اختصاص یافت.
وی افزود: در گام بعدی و برای محصولات باغی این طرح در استان های گلستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و شمالی به اجرا در خواهد آمد.
وی تاکید کرد: با هدف توانمند سازی روستاییان و جلوگیری از توأم شدن سالمندی با فقر در روستاها، تمامی مشاغلی که از طریق این طرح ایجاد می شود، منتهی به بیمه بازنشستگی خواهد شد.
ربیعی ادامه داد: سهم بیمه روستائیان از محل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر تامین خواهد شد و دولت آن را پرداخت می کند.
وی تولید کالاهای استاندارد و ورود دانش به روستاها را از دیگر برکات اجرای این طرح برشمرد و گفت: یکی از سیاست های اصلی ما در اشتغال روستایی ، پایداری جمعیت، جلوگیری از حاشیه نشینی و مقابله با فقر است.
این طرح که در قالب یک تفاهم نامه بین معاونت توسعه روستایی معاون اول ریاست جمهوری، وزارتخانه های تعاون کارو رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی به امضا رسیده در گام نخست برای پنج هزار روستایی در خراسان رضوی رونمایی شد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت : بالغ بر 60 هزار روستایی کشور مشمول طرح توسعه کشاورزی و کشت مبتنی بر قرارداد یا تولید مبتنی بر سفارش در مزرعه قرار می گیرند.
وی اظهار کرد : در این طرح به روستائیان وام اعطا می شود مشروط بر آنکه با استانداردها و بازاری که تولید کنندگان و صادرکنندگان بزرگ مشخص می کنند،متصل شوند.
وی گفت : مطالعات ما نشان می داد علت شکست اشتغال ها و بنگاه خرد ایجاد شده فقدان بازار مناسب بوده از این رو با این طرح هم صادر کنندگان به خرید مستقیم از کشاورز دست یافته و هم واسطه ها حذف می شوند واز سویی وامی که می دهیم ارزان قیمت و برای کشاورز مقرون به صرفه است و نیاز های وی را برای خرید ملزومات مورد نیاز او در تولید تامین می کند.