در این دوره شاقوزایی مدیر صندوق استان ، ضمن اشاره به وضعیت بیمه در سطح استان به ضرورت آموزشهای مستمر برای کارگزاران با هدف بروز رسانی آنها با شرایط جدید صندوق تاکید و بیان داشت این دوره های توجیهی و هم اندیشی بصورت ماهانه در یکی از شهرستانها برگزار خواهد شد .
وی از کارگزاران خواست ضمن شناسایی ظرفیتها و پتانسیل منطقه حوزه فعالیت ، زمینه اشتغال روستائیان بویژه بیمه شدگان را با استفاده از تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری فراهم آورند و با ارتباط تنگاتنگ با فرمانداریها ، بخشداران و اعضای شورای اسلامی و معتمدین ، نسبت به معرفی بیشتر صندوق اقدام و جهت جذب بیشتر جامعه هدف صندوق تلاش نمایند .
شاقوزایی گفت : کارگزاران می بایست گزارش ماهانه از وضعیت تمدید بیمه شدگان را تهیه و به استان ارسال تا مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد .در ادامه دوره ، کارشناسان تعهدات و وصول حق بیمه استان به آموزش کاربردی سامانه سبا پرداخته و به سوالات و مشکلات مطرح شده پاسخ های لازم را ارائه نمودند .
با هدف آشنایی و توانمند سازی کارگزاران و بیمه شدگان در استفاده از تسهیلات اشتغالزای روستایی و عشایری ، سرابندی معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون کار ور رفاه اجتماعی استان توضیحات کاملی از روند نحوه ثبت نام ، نوع و شرایط پرداخت تسهیلات به حاضرین در جلسه ارائه و اعلام آمادگی نمود در صورت معرفی طرحهای اشتغالزا و کارآفرین از سوی کارگزاران و بیمه شدگان ، پرداخت تسهیلات به کارگزاران و همچنین بیمه شدگان صندوق در اولویت خواهند بود .
در پایان کارگاه آموزشی از 6 نفر از کارگزاران استان که در سال گذشته از لحاظ شاخص های کیفی عملکرد مثبت داشته اند قدردانی شد .