حامدعلی مبارکی رئیس هیأت مدیره صندوق : گسترش چتر رفاه اجتماعی رویکرد مهم دولت

حامدعلی مبارکی رئیس هیأت مدیره صندوق : گسترش چتر رفاه اجتماعی رویکرد مهم دولت

حسینی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی گفت : دولت تنها برای دو ردیف اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی در سطح کشور در مجموع ۳۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اختصاص داده است.


نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان آذربایجان‌شرقی با حضور رییس و نایب رییس هیأت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ایران، قائم مقام و مدیرکل دفتر مدیرعامل و پایش عملکرد صندوق و به میزبانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان‌شرقی در روستای آس قدیم شهرستان کلیبر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، محمد نظری مدیر استان آذربایجان شرقی در این نشست با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۷ درصد مشمولین استان تحت پوشش صندوق قرار دارند، گفت: این صندوق با  تحت پوشش قرار دادن ۱۷۲ هزار نفر از مجموع ۳۶۱ هزار نفر سهمیه تعیین شده، رتبه اول کشوری را از لحاظ تعداد اعضا به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرستان‌های کلیبر و هوراند به ترتیب رتبه‌های ۱۲ و ۱۴ و شهرستان خداآفرین با جذب ۳۰ درصد مشمولین رتبه ۲۱ استان را دارند، اظهار داشت: با توجه به اینکه میانگین کشوری در جذب مشمولین ۳۰ درصد می‌باشد بنابراین در تمام شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی میانگین مشمولین تحت پوشش از میانگین کشوری بالاتر است.

نظری در خاتمه سخنانش گفت: قرار است میانگین سنی مشمولینی که سالجاری عضو صندوق می‌شوند، حداکثر ۴۰ سال باشد که در استان آذربایجان‌شرقی تاکنون ۳۵ سال است.

رییس هیأت مدیره صندوق نیز با تاکید بر تلاش‌های صورت گرفته در گسترش چتر رفاه اجتماعی در دولت تدبیر و امید گفت: در راستای تحقق این مهم دولت دو سوم حق بیمه روستاییان و عشایر را متقبل می‌شود.

حامد علی مبارکی، با بیان اینکه در این دولت حمایت‌های نسبتا خوبی در جهت تحقق عدالت اجتماعی و برخورداری روستاییان از مواهب توسعه انجام شده، اظهار امیدواری کرد با فعلیت بخشیدن به ظرفیت‌های موجود صندوق، گام‌های اساسی در مسیر تحقق برخورداری همگانی روستاییان از خدمات بیمه ای برداشته شود.

صمداله فیروزی قائم مقام مدیرعامل صندوق با بیان اینکه انجام یکجا و همزمان کارها ممکن نیست و بایستی گام به گام پیش رفت، اظهار داشت: این نکته حتی در بررسی برنامه‌های پنج‌ساله هم مشهود است بطوری که تاکنون هیچ کدام از این برنامه‌ها، به میزان ۵۰ درصد محقق نشده‌اند.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر به عنوان دومین صندوق فراگیر بیمه اجتماعی کشور در طول ۱۳ سالی که از تاسیس آن می‌گذرد، با تحت پوشش قرار دادن یک میلیون و ۶۷۰ هزار خانوار از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار مشمول روستایی و عشایری به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته است.

فیروزی با اشاره به ماهیت اختیاری صندوق، گفت: به برکت این صندوق، مفهوم بازنشستگی وارد جامعه روستایی و عشایری شد و عزت زندگی به روستاها بازگشت.

فیروزی خاطرنشان کرد: مأموریت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اجتماعی است و انتظار داریم به هر نحو ممکن کمک کنید تا همه روستاییان و عشایر از نعمتی که دولت در قالب بیمه اجتماعی گسترده است، بهره ببرند.

در ادامه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در جهت اشتغالزایی و رونق تولید گفت: دولت ۵ طرح مهم در زمینه اشتغالزایی و حمایت از تولید به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی محول کرده که هر کدام از دیگری مهم‌تر است.

میراحد حسینی اظهار داشت: دولت تنها برای دو ردیف اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی در سطح کشور در مجموع ۳۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اختصاص داده است.

وی ادامه داد: سهم استان آذربایجان‌شرقی از تسهیلات اختصاص یافته به ۵ طرح فوق‌الذکر در مجموع ۳ هزار میلیارد تومان است که امیدواریم با کمک و همکاری تمام نهادها و سازمان‌ها این منابع جذب شود. پیش بینی می‌شود با تخصیص و جذب این تسهیلات، ۵۰ هزار فرصت شغلی در سطح استان آذربایجان‌شرقی ایجاد شود.

حسینی در خاتمه خطاب به فرمانداران کلیبر و خداآفرین گفت: چنانچه فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های ابلاغی دولت را بصورت شایسته مدیریت کنند، افق بسیار خوبی در رابطه با اشتغال و رونق اقتصادی خواهیم داشت.

فرماندار کلیبر، دیگر سخنران این نشست با تشریح مزیت‌های این شهرستان گفت: کلیبر منطقه‌ای گردشگری است و در سند تدبیر و توسعه استان آذربایجان‌شرقی جزو هسته‌های کلیدی سند تعریف شده است.

خدابخش با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد جمعیت ۴۶ هزار نفری شهرستان کلیبر را جمعیت روستایی و عشایری تشکیل می‌دهد، افزود: این شهرستان با داشتن ۲۴۳ روستا و برخورداری از طبیعت و مناظر طبیعی زیبا و آثار تاریخی مهم، منطقه‌ای بکر برای سرمایه‌گذاری است.

وی در پایان سخنانش به افزایش ۸۶۰ درصدی گردشگران شهرستان کلیبر در سال گذشته و در نتیجه معرفی این شهرستان به عنوان پدیده گردشگری کشور اشاره کرد و با توجه به پتانسیل‌های موجود در منطقه، خواستار سرمایه‌گذاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور در حوزه گردشگری و بوم‌گردی شهرستان شد.​

فرماندار خداآفرین نیز با اشاره به محرومیت مضاعف این شهرستان گفت: خداآفرین علیرغم برخورداری از ظرفیت‌های بزرگی چون جنگل‌های ارسباران، کمپ گردشگری آینالی و واقع شدن دو سد بزرگ استان در آن، در تمام زیرساخت‌ها عقب است بطوری که ۹۶ درصد جمعیت آن روستایی است و تنها ۲۶ درصد راه‌های روستایی‌اش، آسفالته می‌باشد.

اسدپور، مهاجرت جوانان و نیروی فعال به شهرهای مرکزی کشور به خاطر بیکاری و نبود آب شرب در تعدادی از روستاها را از دیگر مشکلات شهرستان برشمرد و خواستار ایجاد نمایندگی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان خداآفرین شد.

وی از جهش شهرستان خداآفرین در اغلب حوزه‌ها در یکسال گذشته خبر داد و افزود: در برخی از حوزه‌ها بویژه حوزه گردشگری خداآفرین، شاهد موفقیت‌های بزرگی بودیم که بازدید ۱۳۰ هزار گردشگر در ایام تعطیلات نوروزی و اسکان شبانه‌روزی ۳۵ هزار نفر از آن جمله است.

 

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 1,742
  • 4,124,870
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©