گردهمایی مدیران آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با حضور دکتر واعظ مهدوی مدیرعامل صندوق ، مبارکی رئیس هیأت مدیره صندوق ، نخعی مدیرکل آموزش و پرورش استان و شاقوزایی مدیر استان و تمامی مدیران شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش استان برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی ، در این گردهمایی که با هدف تدوین سند توسعه آموزش عمومی و گسترش فرهنگ بیمه اجتماعی تشکیل شده بود دکتر واعظ مهدوی به بررسی شرایط موجود وضع کشور پرداخته و تأکید نمود آنچه باعث نارضایتی عمومی می گردد عدم برابری و عدم رعایت عدالت در جامعه است که این نقشه دشمن بوده و ضروریست تا ما شرایط موجود را بشناسیم . نابرابری ابزار مهم شیطان و دشمن جوامع است و می بایست با عزم جدی تلاش کرده و نابرابریها را جبران نماییم .
وی عنوان کرد : کار معلمان نوعی جهاد است و مستقیماً نابرابریها را نشانه می گیرد و برای رفع آن باید هجوم ببریم و نباید یک نفر بدون پوشش تحصیلی داشته باشیم . شناسایی جمعیت ، کامل کردن پوشش تحصیلی برای همه ، جلوگیری از افت تحصیلی و مهاجرت و رشد تواناییهای جامعه باید در دستور کار قرار گیرد که در همین راستا سند توسعه آموزش و پرورش استان تنظیم شده که می بایست توسط مدیران در صورت لزوم اصلاح گردد .
واعظ مهدوی گفت جامعه ما جامعه ای با وجدان است و باید بستری فراهم شود تا کسری ها و مشکلات جبران شود و هر کدام به سهم خودمان نقشی بر علیه توطئه دشمن داشته باشیم. یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با تنش های اقتصادی ، گسترش بیمه اجتماعی است و مردم با بیمه در برابر هزینه ها ایمن می شوند و می بایست نظام بیمه ای را گسترش دهیم .
وی با اشاره به تدوین قانون نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعیدر برنامه چهارم توسعه گفت با توجه به اینکه در روستاها کارفرما وجود ندارد و به اعتبار اینکه روستائیان قانع ، تولیدگر و کم توقع هستند ، دولت نقش کارفرما را پذیرفته است و ما باید شرایط بیمه ، اهمیت و ضرورت آن را برای خانواده ها بازگو کنیم .
مدیرعامل صندوق به آسیب پذیر بودن مردم در برابر فقر و سوانح اشاره و تأکید نمود برای سه میلیون نفری که هیچگونه بیمه ای ندارند، و برای تحقق شعار هر خانواده ، یک نفر بیمه شده در تلاش هستیم با توجه به پوشش 10 درصدی بیمه در استان برای ترویج فرهنگ بیمه از شبکه بزرگ آموزش و پرورش و زحمتکشان حوزه تعلیم و تربیت استفاده شود و معلمان محترم ، اولیاء و مربیان به بیان ضرورت بیمه ، ترغیب مردم و آگاه سازی جامعه هدف همت گمارند و این همکاری مشترک گامی باشد در جهت ترویج و گسترش بیمه اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان .
نخعی مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این گردهمایی بیان داشت آموزش و پرورش از همه توان خود در جهت خدمت به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر استفاد خواهد کرد . روستاییان در شرایط سخت زندگی می کنند و ما باید به افزایش امید به روستاییان و والدین دانش آموزان کمک کنیم . مزایای صندوق موجب ایجاد امید و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی خواهد شد و در زمان کهولت سن به کمک جامعه هدف خواهد رسید.
در پایان گردهمایی تفاهم نامه همکاری مشترک صندوق با اداره کل آموزش و پرورش استان توسط مدیران دو دستگاه به امضاء رسید .