حضور واعظ مهدوی در استان گلستان

حضور واعظ مهدوی در استان گلستان

حکم چهار نفر از مستمری‌بگیران و بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان بصورت نمادین اعطاء شد.


جلسه ستاد اشتغال شهرستان گمیشان با حضور واعظ‌ مهدوی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور به عنوان نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین رامین نورقلی‌پور نماینده مردم شریف شهرستان‌های گمیشان، بندر ترکمن، بندرگز وکردکوی در مجلس شورای اسلامی و امیرشیر توماج فرماندار گمیشان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

 محمدرضا واعظ‌ مهدوی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی و تبریک هفته دولت و همچنین هشتاد و هشتمین سالروز تاسیس شهرداری گمیشان با اشاره به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی، هماهنگی بیش از پیش دستگاه‌ها جهت ایجاد اشتغال را خواستار شد و اظهار داشت: در حال حاضر یکی از بهترین شیوه‌ها، برای ایجاد اشتغال، رفع مشکلات شاغلان موجود بوده و برای این کار باید واحدهای نیمه‌فعال و غیرفعال، راه‌اندازی کامل شوند.

وی اضافه کرد: یکی از خدمات نظام جمهوری اسلامی، ایجاد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است که این گروه و همچنین شهرهای کمتر از 20 هزار نفر می‌توانند با پرداخت حق بیمه حداقل 20 الی 45 هزار تومان، از کلیه مزایای عضویت در صندوق بهره‌مند شوند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور در پایان یادآور شد: از شهرستان گمیشان، 3 هزار و 210 نفر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر هستند و در حال حاضر نیز تعداد 63 نفر مستمری‌بگیر فوتی، 3 نفر از کار افتاده، 24 نفر بازنشسته از خدمات صندوق بهره‌مند شده‌اند.

بنا به این گزارش، در ادامه برنامه، فرماندار گمیشان گفت: تاکنون 22 طرح اشتغال فراگیر و 231 طرح اشتغال پایدار روستایی در کمیته فنی اشتغال شهرستان به تصویب رسیده است که در صورت اجرایی شدن این طرح‌های مهم اقتصادی برای 639 نفر در سطح شهرستان شغل ایجاد می‌شود.

توماج با اشاره به طرح‌های مصوب در روستاهای هدف اشتغال شهرستان نیز بیان داشت: در 6 روستای خواجه نفس، بصیرآباد، چارقلی، آرخ بزرگ، قرنجیک خواجه‌خان و دهنه چندین طرح به تصویب رسیده که پیش‌بینی اشتغال برای مجموع این طرح‌ها، 220 نفر است.

نورقلی‌پور در این جلسه خاطرنشان کرد: بخش عمده اعتبارات اشتغال‌زایی در جهت توانمندکردن مردم و توجه ویژه به روستاهای مرزی و محروم است.

وی افزود: اشتغال ایجاد شده باید واقعی بوده و تاثیرگذاری خود را به خوبی نشان دهد. برای ایجاد اشتغال پایدار باید نیازهای اشتغال مناطق شناسایی شده و بر اساس آن‌ها پس از مشخص شدن مسیر اشتغال، اعتبارات توزیع شود.

پس از اتمام جلسه با حضور مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور، فرماندار گمیشان و نماینده مردم در روستای خواجه‌نفس، حکم چهار نفر از مستمری‌بگیران و بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان بصورت نمادین اعطاء شد.

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 2,239
  • 4,129,503
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©