به گزارش روابط عمومی، در این نشست زمینه ها و شیوه های مناسب همکاری با هدف تعمیق ضریب نفوذ بیمه در میان کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهدی سماواتی مدیر صندوق استان همدان با اشاره به تعامل و همافزایی تمامی دستگاه ها و نهادها، اظهار داشت: توسعه جوامع محلی و حمایت از تولید ملی و اشتغال فراگیر روستایی و تحقق عدالت اجتماعی نیازمند تعامل و همکاری تمامی دستگاه ها و نهادها است و انعقاد تفاهمنامه ها و اجرای آن می تواند تاثیرگذار باشد. او همچنی تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی با صندوق کارآفرینی امید با هدف توسعه مشاغل و رفاه روستایی و همچنین افزایش توان بیمه پردازی جامعه هدف از طریق اشتراک منابع و برنامههای اجرایی بوده است.
سماواتی با بیان اینکه از برنامههای مهم دولت اشتغال فراگیر روستایی و حمایت از اقشار مولد جامعه است گفت: حمایت و بیمه اجتماعی صاحبان کسب و کار که از طریق صندوق کارآفرینی امید در حوزه های کشاورزی، صنایع دستی، دامپروری و … مشغول به کار می شوند از خدمات ارزنده دولت است.
در ادامه مدیر صندوق کارآفرینی امید استان همدان با تاکید بر اجرای تفاهم نامه فی مابین در خصوص ضرورت توانمندسازی جامعه هدف گفت: با توجه به پرداخت تسهیلات روستایی ارزان قیمت به جامعه هدف توسط دولت تدبیر و امید و اهتمام ویژه در این خصوص جهت ایجاد اشتغال پایدار و توانمند سازی افراد، با معرفی افراد به صندوق بیمه می توان امید به زندگی را در خانوارهای روستایی افزایش داد.
او از تمامی مدیران شهرستان خواست همکاری لازم با کارگزاران صندوق را داشته باشند و با شناسایی کارگزاران مناطق مختلف افراد متقاضی را به کارگزاران معرفی کنند.