به گزارش روابط عمومی، داود محمدی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با حضور در شورای اداری بخش کوهین ضمن تاکید بر رفع مشکلات در سطح روستاها توسط مسئولان اظهار داشت: خدمات ارائه شده در روستا می بایست پایدار باشد تا منجر به توسعه پایدار در روستا ها شود، زیرا تنها توسعه پایدار در روستا ها می تواند باعث افزایش سطح رفاه و برقراری نظام عدالت اجتماعی شده و از مهاجرت روستائیان به شهر ها جلوگیری کند.
داود محمدی ضمن اشاره به ارزش معنوی و مادی خدمات ارایه شده از سوی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر طی بیش از یک دهه از فعالیت این صندوق، خدمات صندوق به روستائیان و عشایر را مصداق بارزی از خدمات پایدار به روستائیان و عشایر کشور عنوان کرد.
در این جلسه، سعید رضائی، مدیر صندوق استان قزوین نیز ضمن ارائه آماری از وضعیت بیمه شدگان بخش، مطالبی در خصوص اهداف و ماموریت های صندوق، از نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد تا در مجلس شورای اسلامی حمایت سایر نمایندگان مجلس را نسبت به مطالبات صندوق جلب کند.