به گزارش روابط عمومی، علی نیلی به برگزاری نشست راهبردهای تبلیغاتی صندوق با کارگزاریهای استان اشاره کرد و گفت: در این جلسه ایدههای گوناگونی برای ترویج و تبلیغ خدمات صندوق مطرح شد که بخش عمده آن به رویدادهای فرهنگی و جشنوارههای محلی اشاره داشت.
نیلی ظرفیتهای عظیم سیستان و بلوچستان در زمینههای فرهنگی، تاریخی و گردشگری را برشمرد و افزود: بهرهبرداری مناسب از این جاذبهها میتواند کمک بزرگی به هدف نهایی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر، یعنی پوشش همگانی بیمه اجتماعی و در حقیقت بسط عدالت باشد.
او گفت: حضور و حمایت خود از رویدادهای فرهنگی استان را اعلام میداریم و امیدواریم بتوانیم در برگزاری هرچه بهتر جشنوارههای محلی، خصوصا در مناطق روستایی و عشایری مشارکت داشته باشیم.
سرپرست اداره کل امور فرهنگی، روابط عمومی و امور بینالملل صندوق انعقاد تفاهمنامه مشترک همکاری بین این دو اداره را گام مهمی در جهت تعامل و نیل به اهداف سازمانی عنوان کرد و افزود: ایجاد امنیت شغلی و بیمه اجتماعی فعالین حوزه صنایع دستی و گردشگری از جمله صنعتگران سفال کلپورگان که ثبت میراث جهانی است، میتواند تاثیر مطلوبی در توانمندسازی این افراد و خانوادههای آنان داشته باشد.
نیلی با اشاره به حضور پررنگ صندوق در دهمین جشنواره تابستانی مونسون، گفت: چنین جشنوارههایی که با هدف آشنایی با جاذبهها و توانمندیهای استان، آیینهای بومی، محلی و ملی، موسیقی سنتی، غذاها و پوشاک سنتی برگزار میشود، مورد توجه مردم است و بنابراین قصد دارم از این ظرفیت برای ترویج گفتمان بیمه سود ببریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز با استقبال از همکاری صندوق بیمه اجتماعی، گفت: تاکنون جشنوارههای موفقی از جمله جشنواره عکس نگاران، موسیقی کمالان، مونسون و… در استان برگزار شده که گام مهمی در شناساندن استان به دیگر هموطنان بوده است.
مسگرانی افزود: باید تلاش کنیم روستاها را از حالت فقر خارج کنیم و حامل پیامهای امیدبخش به مردم با ارائه چهره زیبا از روستاها و مناطق مختلف استان باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان حمایت از مطبوعات استان را خواستار شد و گفت: اعلام آمادگی صندوق بیمه اجتماعی روستائیان برای مشارکت در رویدادهای فرهنگی این خطه را به فال نیک میگیریم و امیدواریم این همکاری و مشارکت، زمینهساز رشد بیشتر اجتماعی و شکوفایی فرهنگی سیستان و بلوچستان بشود.