به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این جلسه، جبار احمدپور مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان در استان، مختصری از خدمات صندوق را بیان کرد و ضمن ارائه آماری از عملکرد سال 97 گفت: هدف از برگزاری این جلسه همافزایی و استفاده از ظرفیت سایر ادارات به منظور تکمیل پوشش بیمه اجتماعی برای همه کشاورزان، روستائیان و عشایر استان است.
احمدپور تعداد بیمهشدگان به تفکیک شهرستانهای کردستان را مورد اشاره قرار داد و افزود: در سال گذشته نزدیک به 8 هزار و 250 خانوار را تحت پوشش قرار دادیم که بیش از سهمیه تکلیفی استان است و یک رکورد در فعالیتهای صندوق به حساب میآید.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در کردستان همچنین گفت: جامعه تکلیفی ما در سال 98 معادل 12 هزار سرپرست خانوار است که انتظار میرود این سهمیه با همت همه اعضای ستاد تحقق یابد.
در ادامه مهندس مرادنیا، استاندر کردستان، ضمن عرض خیر مقدم به حضار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ایشان در ماه مبارک رمضان گفت: دولت ظرفیت بسیار خوبی برای افرادی که فاقد هر گونه پوشش بیمه ای هستند فراهم نموده است.
استاندار کردستان ادامه داد: بخشی از حق بیمه توسط روستائیان و عشایر پرداخت میشود و بخشی توسط دولت به صورت یارانه پرداخت میگردد که لازم است تمام جامعه هدف از این ظرفیت مناسب استفاده کنند. مرادنیا در ادامه خواستار تدقیق آمار افراد فاقد پوشش بیمهای ساکن در روستاهای مرزی (در فاصله 20 کیلومتری از مرز) شد و گفت: از محل فروش سوخت، میتوان مشکل بیمه ای این افراد را حل کرد و بخشی از مبلغی که بابت هزینه سوخت به این 24 هزار خانوار پرداخت میشود، باید برای تحت پوشش قرار گرفتن ایشان در صندوق بیمه اجتماعی روستائیان هزینه شود.
استاندار کردستان در ادامه خواستار سرمایهگذاری صندوق در استان شد و ادامه داد: با توجه به بحث بیکاری و پتاسیل بسیار خوب استان در حوزه سرمایهگذاری، ورود صندوق به این حوزه ضروری است.
پس از این سخنان و تبادل نظر میان اعضای ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی، موارد ذیل به تصویب رسید:
صندوق نسبت به شناسایی افراد فاقد پوشش بیمه ای ساکن در روستاها تا شعاع 20 کیلومتری مرز اقدام و گزارش مربوطه را به استانداری ارائه کند.
استانداری کردستان، پس از دریافت آمار نسبت به تامین اعتبار بیمه روستائیان اقدام نماید.
صندوق نسبت به شناسایی و معرفی افراد مشمول و فاقد هر نوع پوشش بیمه ای که توانایی پرداخت حق بیمه را ندارند و تحت پوشش سازمانهای حمایتی نیستند اقدام کند تا از محل بودجه استانی، کشوری و خیرین تحت پوشش قرار گیرند.
ادارات عضو ستاد در جلساتی که با حضورگروه های مرجع از جمله امامان جمعه و جماعت روستاها، بهورزان مراکز بهداشت، مروجین جهاد کشاورزی، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا و … در سطح استان و شهرستان برگزار مینمایند از نماینده صندوق جهت حضور در جلسه دعوت به عمل آورند.
کارگروه بیمه ای استان با حضور اعضا حاضر در جلسه تشکیل و نتایج جلسات آن در جلسه بعدی ستاد راهبردی استان مطرح شود.