به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی خردادماه کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی استان در محل سالن اجتماعات اداره کل امور عشایر با حضور امان الله شاقوزایی مدیر صندوق استان سیستان و بلوچستان،حمید طوقی مدیرکل امور عشایر استان، معاونین، کارگزاران عشایری صندوق (مدیران عامل شرکت های تعاونی عشایری) برگزار شد.
در این نشست مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان با اشاره به شب های پرخیر و برکت ماه رمضان و تسلیت شهادت امیرالمومنین حضرت علی (ع)، اظهار داشت: عشایر از اقشار زحمتکش و پرتلاشی هستند که در شرایط سخت در عرصه تولید و فرآوری محصولات دامی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی پیشتاز بوده و فعالیت دارند و دولت در راستای حمایت از این قشر خدمات ارزنده را از طریق دستگاه های اجرایی ارائه میکند که یکی از بارزترین و مهمترین خدمات تامین امنیت شغلی و رفاه نسبی با بیمه اجتماعی است.
وی افزود: عشایر می توانند با عضویت در صندوق بیمه اجتماعی از مزایای آن برخوردار شوند و لازم است با آگاهی بخشی شفاف به این عزیزان آنان را از شرایط و مزایای بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مطلع کرد و این مهم نیازمند همکاری و تلاش همه جانبه دستگاه های اجرایی و نهادهای حمایتی متولی امور عشایر است.
شاقوزایی با بیان اینکه هفتاد درصد سهم حق بیمه را دولت پرداخت میکند، گفت: افرادی که عضو صندوق می شوند تنها سی درصد حق بیمه را پرداخت خواهند کرد و افراد با داشتن حداقل 18 سال سن و حداکثر 50 سال می توانند با مراجعه به کارگزاری های صندوق در سراسر استان نسبت به ثبت نام بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اقدام کنند و از مزایای آن از جمله دریافت حقوق مستمری بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی و مستمری فوت در آینده برخوردار شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان با اشاره به تفاهمنامه بین صندوق بیمه اجتماعی و امور عشایر، گفت: اجرای مفاد این تفاهمنامه می تواند در جهت ارتقاء فرهنگ بیمه و گسترش ضریب نفوذ بیمه در بین جامعه هدف بسیار تاثیرگذار باشد و امیدواریم با تلاش و جدیت کارگزاران جذب بیشتری از سهمیه تکلیفی اعلام شده داشته باشیم که در این خصوص کارگروه اجرای مفاد تفاهمنامه تشکیل شده و هر سه ماه گزارش عملکرد کارگزاران را بررسی و نتایج آن به ستاد ارسال خواهد شد.
وی افزود: با توجه به استقبال جوانان در استان از بیمه اجتماعی، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان بیشترین میانگین عضویت جوانان را در سطح کشور دارد و این نشان از آینده نگری جوانان دارد.
مدیر صندوق استان به تحلیل و وضعیت عملکرد کارگزاران عشایری در سال 97 اشاره و ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های انجام شده توصیه کرد در سال جاری نسبت به جذب مشمولین بیمه در شهرهای زیر بیست هزار نفر جمعیت و بانوان تلاش بیشتری شود.
در ادامه حمید طوقی، مدیرکل امور عشایر استان با بیان اینکه نگاه کارگزاران به بیمه اجتماعی عشایر باید نگاه خدمتی و باقیات و صالحات باشد، گفت: برای خدمت رسانی به عشایر و بسط و گسترش پوشش بیمه اجتماعی از کلیه ظرفیت ها که به لحاظ قانونی در اختیار است باید استفاده شود تا بتوانیم در جهت توانمندسازی و تامین امنیت شغلی عشایر گام برداریم.
وی با اشاره به همکاری معتمدین محلی و افراد صاحب نظر در جوامع محلی گفت: استفاده از همکاری، همراهی و مشارکت افراد تاثیرگذار نیز کمک شایانی به آگاهی بخشی و اطلاع رسانی خواهد کرد و از این ظرفیت های موجود باید در جهت خدمات رسانی به عشایر استفاده کرد.
طوقی ادامه داد: لازم است که تشکل ها در جهت تحقق رونق تولید حرکت کنند و تلاش کنند با عملیاتی کردن اهداف به سمت توسعه و توانمندسازی گام بردارند و در عرصه خدمت به عشایر بهترین باشند.
در این نشست کارشناسان صندوق موارد آموزشی مورد نیاز را به حاضرین در جلسه بیان و به سئوالات آنها پاسخ های لازم را ارائه کردند.