به گزارش روابط عمومی، جلسه ای با حضور مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری، معاونت امور شوراها و دهیاری ها ، مدیر صندوق استان و جمعی از کارشناسان در دفتر مدیریت صندوق استان برگزار شد.
حسن ابراهیمی، مدیر صندوق استان یزد در این جلسه ابتدا توضیحاتی در خصوص بیمه ارائه کرد و صندوق بیمه روستائیان و عشایر را یک ظرفیت مغفول خواند و گفت: در ابتدا صندوق چندان شناخته شده نبود اما طی چند سال گذشته و همانطور که آمار و ارقام نشان می دهد شاهد رشد و شکوفایی صندوق بوده ایم.
او در ادامه افزود: در همین راستا می طلبد تا همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی هر کدام به نحوی با این صندوق همکاری کنند تا حداقل رسالت خود را انجام داده باشیم.
ابراهیمی همچنین توضیحاتی در خصوص نحوه تشکیل و اعضای ستاد راهبردی صندوق ارائه داد و درخواست کرد که احکام اعضای ستاد راهبردی زودتر صادر تا با توجه به اهمیت موضوع اولین جلسه ستاد راهبردی استان تشکیل شود .
زارع رشکوئیه، مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری ضمن تقدیر از زحمات مدیر صندوق استان، صندوق بیمه روستاییان و عشایر را یک فرصت بسیار مغتنم برشمرد و خواهان توجه مراکز جهاد کشاورزی، خانه های بهداشت، دهیاران، شوراها و ….. در افزایش ضریب نفوذ بیمه شد و افزود: امروز بهترین امر اجتماعی در روستاها این است که آحاد اقشار جامعه برای ترویج فرهنگ بیمه تبلیغ کنند .
زارع رشکوئیه تاکید کرد در راستای افزایش ضریب نفوذ بیمه و تشکیل ستاد راهبردی استانی صندوق دستور صدور احکام اعضا را از استاندار خواهد گرفت و پیشنهاد داد تا قبل از تشکیل ستاد راهبردی جلسه با گروه هدف تشکیل شود و سپس چند پیشنهاد در راستای گسترش ضریب نفوذ بیمه به شرح ذیل عنوان کرد :
1 – ورود به حوزه دانشگاه ها و استفاده از ظرفیت دانشجویان جهت معرفی صندوق در سطح روستاها به عنوان دوره کارآموزی.
2 – همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی: روحانیون مستقر و مهاجر در روستاها به عنوان مبلغ بیمه وارد عمل شوند.
3 – همکاری با ادارات آب، برق و گاز : مامور توزیع قبض می تواند مبلغ بیمه شود.
4 – استفاده از ظرفیت خانه های بهداشت: در جلسات دفتر امور روستایی در سطح شهرستان از مدیر صندوق بیمه و مسئولین خانه های بهداشت نیز دعوت شود.