به گزارش روابط عمومی ، نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان بلوچستان با حضور زینی وند معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان و دیگر مدیران شورای هماهنگی در محل دفتر معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری برگزار شد.
زینی وند معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در این نشست با اشاره به گستردگی خدمات ارائه شده توسط دستگاه های زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان ها، اظهار داشت: این دستگاه ها بخش عمده ای از خدمات اقشار نیازمند و آسیب پذیر جامعه در حوزه های مختلف را پوشش می دهند .
وی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را ساختار جدیدی عنوان کرد و افزود: آسیب پذیری در روستاها بیشتر است و بیمه اجتماعی تاکنون در سطح روستاها نهادینه نشده و بسیاری از مردم در روستاها آگاهی چندانی از بیمه اجتماعی ندارند در صورتیکه بیمه اجتماعی با کاهش آسیبهای اجتماعی رشد اقتصاد خانوار و بهبود وضعیت معیشتی آنان را در شرایط سخت پیری، ازکارافتادگی و یا فوت به دنبال دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان میتواند پایلوت تحولات مثبت باشد،گفت: در همایش آتی فرمانداران استان این آمادگی وجود دارد تا اعضای شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسائل و موضوعات حوزه های مختلف را رو در رو با نمایندگان عالی دولت در شهرستان ها بررسی کنند.
وی خواستار تدوین بسته پیشنهادی شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای بهبود مسائل و مشکلات این حوزه توسط این شورا شد و افزود: طی هفته آینده پیشنهادات و راهکارهای لازم تنظیم و در نشست با استاندار سیستان و بلوچستان جهت طرح در شورای معاونین وزارت متبوع نهایی شود.
شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان هم در این نشست با ارائه گزارشی از فعالیتهای صندوق، بیان داشت: بیمه اجتماعی با فراهم کردن امنیت شغلی و رفاه نسبی در کاهش بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی که ریشه در فقر اقتصادی دارند موثر است و چنانچه اطلاع رسانی خوبی با مشارکت و همکاری همگانی صورت پذیرد میتوانیم با فرهنگ سازی و اعتماد سازی ، جامعه هدف بیشتری را تحت پوشش این بیمه قرار داده تا از مزایای ارزنده آن بهره مند شوند.
وی با اشاره به تفاهمنامه ها با دستگاههای اجرایی، گفت: انعقاد این تفاهمنامه ها با دستگاههای اجرایی و مرتبط با جامعه هدف در راستای همین تعامل و همکاری بین دستگاهی بوده تا از ظرفیتهای بیشتر و بهتری برای معرفی این صندوق بیمه ای جوان و ارائه مطلوب خدمات استفاده کنیم.
همچنین در این نشست تفاهمنامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای د و مشارکت مربیان اداره کل فنی و حرفه ای برای معرفی شرایط و مزایای عضویت مشمولین در این صندوق، امضاء شد.