شاقوزایی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان: گروه‌های خودیار و اعضاء صندوق‌های خرد زنان روستایی می‌توانند از مزایای بازنشستگی برخوردار شوند

شاقوزایی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان: گروه‌های خودیار و اعضاء صندوق‌های خرد زنان روستایی می‌توانند از مزایای بازنشستگی برخوردار شوند

کارگاه آموزشی تسهیلگری صندوقهای اعتباری خرد زنان روستایی ویژه مدیران عامل صندوقهای خرد شهرستانهای زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند با حضور امان الله شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان زابل برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، کارگاه آموزشی تسهیلگری صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی ویژه مدیران عامل صندوق‌های خرد شهرستان‌های زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند با حضور امان الله شاقوزایی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان زابل برگزار شد.

 مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان در جمع مدیران عامل صندوق‌های خرد با اشاره به نقش صندوق‌های اعتباری خرد زنان روستایی در توانمندسازی، اظهار داشت: در طی سالیان اخیر، صندوق‌های اعتباری خرد جایگاهی ویژه را به خود اختصاص داده اند و تجربه این طرح در دیگر کشورها نشان داده این صندوق‌ها با بهبود زندگی تعداد زیادی از زنان در ابعاد مختلف زندگی و کمک به آنها تاثیرگذار بوده و مورد استقبال قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد:کارآفرینی، کاهش فقر، افزایش سرمایه‌های اجتماعی، افزایش پس انداز و امید به زندگی، از جمله تأثیرات مطلوبی است که صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در توانمندسازی زنان روستایی و توسعه جوامع محلی داشته است.

 

وی با اعلام حمایت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از گروه‌های خودیار و صندوق‌های اعتبارات خرد، گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با تسهیل شرایط عضویت جامعه هدف، برای آنان امکان استفاده از مزایای بیمه اجتماعی شامل مستمری بازنشستگی، مستمری ازکارافتادگی، مستمری فوتی و نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای را فراهم کرده است.

 

   شاقوزایی افزود: دولت در حمایت از جامعه هدف دو سوم حق بیمه آنان را پرداخت خواهد کرد و اعضاء صندوق‌های اعتباری خرد هم می‌توانند با پرداخت یک سوم حق بیمه از حمایت دولت بهره مند شوند. حق عضویت در صندوق بیمه اجتماعی بر اساس 8 سطح درآمدی (اختیاری) حداقل مبلغ 22500 تومان در ماه و حداکثر 55000 تومان در ماه می‌باشد که توسط بیمه شدگان بصورت سالیانه به حساب صندوق واریز خواهد شد.

 

در این دوره مباحثی همچون؛ آشنایی با بیمه اجتماعی و معرفی صندوق، مبانی قانونی تشکیل صندوق، نقش بیمه در حمایت از اقشار آسیب پذیر و توسعه جوامع محلی، قانون حمایت از خانواده، شرایط و مزایای صندوق و نحوه ثبت نام و عضویت ارائه گردید و مقرر شد این روند در سطح استان ادامه داشته باشد.

 

    در حال حاضر در سطح استان سیستان و بلوچستان 86 صندوق اعتباری خرد با 2306 عضو و اشتغالزایی 1107 نفر فعالیت دارند که توسعه جوامع محلی، ایجاد فرصتهای شغلی جدید، توانمندسازی زنان و تقویت اقتصاد محلی و روستایی از مهمترین اهداف تشکیل این صندوق‌ها است.

لینک کوتاه:

اشتراک گذاری:

برچسب ها

هیچ برچسبی برای این قسمت تعریف نشده است.
logo-1

تهران، ابتدای خیابان بهار شیراز، پلاک ۱۷۰

logo-4

سامانه پیامکی: 300027

logo-3
تلفن: 43351-021
logo-2
پست الکترونیک: info@roostaa.ir

صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می‌کوشد به منظور بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از گسترش فقر، خدمات بیمه اجتماعی را به گونه‌ای گسترش دهد که منجر به افزایش کرامت انسانی و تقویت جایگاه اجتماعی جامعه هدف صندوق شود.

آمار بازدید وب سایت:
  • 2,106
  • 4,190,987
تمامی حقوق این سایت متعلق به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان و عشایر می باشد. ©