علی شیرکانی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بههمراه شاهقلیان، عضو هیئت مدیره صندوق و شریعتی،مدیرکل امور مناطق و استانها در سفری یکروزه به استان فارس در جلسات ستاد راهبردی استانی شرکت و با استاندار فارس و ستاد راهبردی شهرستان مرودشت در محل استانداری فارس دیدار کرد..
به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر فارس، علی شیرکانی ابتدا با حضور در جلسه ستاد راهبردی شهرستان مرودشت ضمن تشکر و قدردانی از حضارگفت: شهرستان مرودشت به لحاظ تاریخی و کشاورزی از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و محل اتصال کوچ عشایر از جنوب به شمال استان فارس است.
وی در ادامه تصریح کرد: علت اصلی شکل دهی بیمهها در دنیا، ایجاد آرامش خاطر برای آینده است و امروز یک سرمایهگذاری برای آینده انجام می شود تا انسانهای فعال و تلاشگر در آینده به انسانهای ضعیف، ناتوان و فقیر تبدیل نشوند و به همین علت یکی از معیارهای پیشرفت کشورها، سطح پوشش بیمهای آنهاست.
شیرکانی در ادامه گفت: در دنیا کمتر از 10 کشور وجود دارد که روستائیان و عشایر را تحت پوشش بیمهای قرار داده است و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یکی از خدمات ارزنده و به نوعی محصول جمهوری اسلامی است و در کشور ایران پوشش بیمهای با تامین اجتماعی شناخته شده، در حالی که بر اساس اصل 29 قانون اساسی همه آحاد مردم باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
شیرکانی خاطر نشان کرد: با توجه به اهداف مهم بانک جهانی هیچوقت نمیشود شکاف بین جامعه شهری با جامعه روستایی را از بین برد، اما با سیاستگذاریهای دقیق و اجرای صحیح آن میتوان این فاصله را کاهش داد و یکی از آن اقدامات ارزنده ایجاد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است.
وی با شاره به قانون ساختارنظام جامع رفاه گفت: دولت با پرداخت یارانه پنهان در قالب بیمه خود را در نقش کارفرما دیده و دو برابر آورده هر فرد را در صندوق سرمایه گذاری میکند و هر فرد روستایی در صورت مشارکت خود در صندوق علاوه بر 45500 تومان یارانه نقدی 110000تومان یارانه پنهان در قالب بیمه روستاییان و عشایر نیز دریافت میکند.
شیرکانی همچنین بیان کرد: انسانها دوست دارند مستمری دریافتی، حاصل تلاش و زحمت خودشان باشد و صندوق در راستای حفظ کرامت انسانی افراد بر آن است تا آینده جامعه هدف را عزت مندانه تامین کند.
شیرکانی در ادامه به تشریح تاریخچه، خدمات و مزایای صندوق پرداخت و سطوح درآمدی و سهم دولت و بیمه شده را توضیح داد و گفت: نکته قابل توجه این است که افرادی که به هر نوعی بیمه نمیشوند در آمار اشتغال نیز دیده نشده و پوشش بیمهای صندوق میتواند آمار اشتغال را بصورت واقعی نشان داد.
شیرکانی در پایان جلسه ستاد راهبردی مرودشت ضمن پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان تعداد 6 حکم مستمری را به بیمه شدگان اعطاء کرد.
سپس شیرکانی با حضور در دفتر رحیمی، استاندار فارس به تشریح سیاستهای جامع صندوق پرداخت و پس از رایزنی با رحیمی استاندار فارس، رضایی نماینده شیراز و زارع نماینده آباده در خصوص ارائه خدمات صندوق به روستاییان و عشایر، از آنها خواست تا در جهت اطلاعرسانی خدمات و مزایای صندوق به جامعه هدف و خدمترسانی هر چه بهتر به این قشر همکاری و دستورات لازم را داشته باشند. در آخر به رحیمی پیشنهاد داد در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی روان و شفاف به متقاضیان و بیمهشدگان، میز خدمت را بصورت دورهای در فرمانداریها دایر کند.
در ادامه شیرکانی با حضور در جلسه ستاد راهبردی استانی در دفتر رحمانی، معاونت اقتصادی استانداری فارس به بیان اهداف و رسالت صندوق از اعضا ستاد راهبردی استانی به دلیل همکاری صمیمانهای که با صندوق دارند، تشکر و قدردانی کرده و تصریح کرد: بر اساس طرح راه اندازی اشتغال خانگی در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی تسهیلات قابل توجهی به متقاضیان پرداخت شده است که میتوان برای تامین آینده این عزیزان ارائه تسهیلات را منوط به بیمه شدن فرد کرد و صندوق آماده هرگونه همکاری در این خصوص است.
وی در ادامه با اشاره به قانون اساسی و قانون ساختارنظام جامع رفاه به اعضا ستاد راهبردی اطمینان داد، صندوق در خصوص جذب و عمل به تعهدات خود از هرگونه چالشی مشابه بیمههای تجاری مصون است زیرا دولت خدمات صندوق را تضمین کرده و مجلس شورای اسلامی بر توسعه خدمات صندوق پافشاری میکند .
شیرکانی در ادامه از فرآیند جلسه ستاد راهبردی و مصوبات جلسات قبلی و عملکرد دستگاههای عضو ستاد راهبردی استانی مطلع شد.