به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مدیر صندوق در استان سیستان و بلوچستان در این جلسه با اشاره به نقش موثر مشورت در موفقیت اجرای برنامهها و همچنین تاکید قرآن و بزرگان دین بر مشورت و همفکری، اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری، شناسایی فرصتها، تقویت همکاری و مشارکت فکری، فراهم کردن بستر انگیزشی مطلوب برای ارتقاء دانش علمی و روحیه پژوهشی، ترویج و اشاعه فرهنگ خلاقیت و نوآوری در صندوق از جمله مهمترین اهداف تشکیل اتاق فکر است.
امان ا… شاقوزایی با ابراز امیدواری از اینکه برگزاری جلسات هماندیشی اتاق فکر به گسترش پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سیستان و بلوچستان منجر شود، گفت: استفاده از خرد جمعی و تجارب دیگران در حل بسیاری از مشکلات راهگشا است. با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان یکی از استانهای کم برخوردار کشور است، برای دستیابی به وضعیت مطلوب و ارائه خدمات ارزنده دولت به مردم خصوصا در زمینه گسترش پوشش بیمه اجتماعی و برخورداری آنان از مزایای عضویت در صندوق، نیاز است که برنامهریزی درستی داشته باشیم.
وی افزود: علاوه بر جلسات اتاق فکر، آمادگی پذیرش نظرات، پیشنهادات و ایده های کاربردی شهروندان عزیز را در جهت اطلاع رسانی شایسته و همچنین بهبود عملکرد و ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف داریم.
گفتنی است این جلسه با حضور کارشناسان صندوق، کارگزاران منطقه سیستان و روسای ادارات امور عشایر زابل، نیمروز و هیرمند در محل اداره امور عشایر شهرستان زابل برگزار شد.