به گزارش اداره کل روابط عمومی صندوق، عماد استکی در ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که در محل فرمانداری کاشان برگزار شد، اظهار داشت: دولت سعی کرده تسهیلاتی را در غالب بیمه روستایی در اختیار روستاییان قرار دهد و ما در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد اتفاقات خوب در این بخش بودیم.
وی هدف از تشکیل جلسه در کاشان به عنوان ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را جذب صد درصدی افراد حایز شرایط عضویت در این صندوق عنوان کرد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان خاطرنشان کرد: چندی پیش مصوب شد تا در سطح کشور، شهرستان ها و روستاهای کشور ستاد توسعه بیمه روستاییان و عشایر تشکیل شود تا بتوانیم با هم افزایی سازمان های مرتبط اطلاع رسانی داشته باشیم و مخاطبان بیشتری را تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دهیم.
وی تاکید کرد: این ستاد وظیفه اعتمادسازی و اطلاع رسانی برای افرادی که امکان عضویت دارند را فراهم می کند.
استکی ادامه داد: از شروع فعالیت این صندوق بیش از 70 هزار نفر تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند و امروز نزدیک به ده درصد از بیمه شدگان این صندوق در استان اصفهان مستمری بگیر هستند.
وی سهم بیمه شدگان شهرستان کاشان را حدود 3800 نفر بیمه شده اعلام کرد و افزود: از این جمعیت 770 نفر مستمری بگیر هستند که رقم بالایی در استان است.
درصد جذب افراد مشمول
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان گفت: طبق سرشماری نفوس و مسکن در سال95 جمعیت روستایی استان اصفهان 195000 خانوار است که قریب به 613 هزار نفر می شوند. دویست و هفتاد و سه هزار خانوار روستایی مشمول بیمه هستند که سهم شهرستان کاشان بالغ بر دوازده هزار خانوار است و با توجه به تعداد بیمه شدگان شان نسبت به جمعیت مشمول در رتبه دهم استان قرار دارد.
وی یادآور شد: به دنبال اجرای طرح ادغام کارگزاری های غیر فعال با شعبه های فعال بودیم و توانستیم در بخش مرکزی کارگزاری را فعال کنیم و سایر بخش نیز در حال فعال شدن هستند تا بتوانیم جمعیت بیشتری در شهرستان کاشان را با خدمات رسانی بهتر تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار دهیم.
استکی با اشاره به حق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار داشت: یک سوم حق بیمه اجتماعی که اختیاری است از سوی بیمه شونده و دو سوم آن توسط دولت پرداخت می شود.
وی گفت: خیلی از مشکلات اقتصادی موجود به دلیل عدم توجه به بیمه بوده و تلاش می کنیم که با اطلاع رسانی و آگاهی رسانی به شهروندان کشاورز، روستا و عشایر در خصوص بیمه اجتماعی،شرایطی را فراهم سازیم تا این افراد از این سرمایهگذاری برای رفع نگرانی های مالی خود در آینده بهره ببرند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان ادامه داد: هدف ما درگیر کردن تمام نهادها و سازمان های ذیربط برای اشاعه فرهنگ بیمه به ویژه در حوزه بیمه اجتماعی است. نهادهایی مانند جهادکشاورزی، میراث فرهنگی و غیره میتوانند به جامعه هدف شان بیمه اجتماعی را معرفی کنند تا افرادی که شرایط بیمه شدن را دارند از آن آگاه شوند و برای رفع دغدغه های مالی خود در آینده تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی قرار بگیرند.