به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، در این کارگروه زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به تعداد بالای روستاهای استان، گفت: اجرای طرحهای اشتغالزایی در روستاها بسیار حائز اهمیت است و این استان از ظرفیتهای فراوانی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی و معادن برخوردار است و باید از همه این ظرفیتها برای رسیدن به توسعه اقتصادی پایدار بهره برد.
وی با تاکید بر پوشش بیمه اجتماعی متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال روستایی، افزود: بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با برخورداری از حمایت دولتی با پرداخت 70 درصد حق بیمه در امنیت شغلی و ارزیابی تحقق اشتغال تعهد شده موثر است و لازم است دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل در واگذاری تسهیلات به آن توجه کنند.
بیمه موثر در توانمندسازی و رشد اقتصادی خانوار روستایی و عشایری
در ادامه این جلسه امان الله شاقوزائی مدیر صندوق بیمه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به شرایط و مزایای بیمه اجتماعی، گفت: رشد و توسعه اقتصادی و توانمندسازی با ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از این مشاغل از اهداف اصلی کارگروه تخصصی اشتغال است و تسهیلات اشتغالزایی روستایی نیز در جهت کاهش آمار بیکاری، رشد اقتصادی و افزایش درآمد پرداخت میشود.
وی نقش بیمه اجتماعی را در حمایت از این مشاغل ضروری و مهم عنوان کرد و افزود: برخورداری از بیمه اجتماعی علاوه بر کمک به پایداری مشاغل و ایجاد امنیت شغلی، میتواند در توانمندسازی و رشد اقتصاد خانوادهها و همچنین کاهش ناهنجاریهای اجتماعی تاثیرگذار باشد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به حمایتهای دولت از جامعه هدف گفت: از آنجایی که شاغلین این طرحها در مناطق روستایی و عشایری سکونت دارند و ممکن است تحت پوشش هیچ بیمهای نباشند، میتوانند با عضویت در این صندوق از مزایای آن بهرهمند شوند.
لازم به ذکر است که این جلسه با حضور زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، جهاندیده دبیرکارگروه تخصصی اشتغال، شاقوزائی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان، فرمانداران شهرستانهای دلگان، ایرانشهر، بمپور، فنوج، مدیران کل و دیگر اعضاء کارگروه برگزار شد.