شیرکانی:
کارگزاری ها خط مقدم صندوق هستند

علی شیرکانی افزود: بالفعل ساختن همه فرصتهای موجود در کشور نیازمند تلاش همه دستگاههای درگیر در فعالیتهای حوزه روستائیان و عشایر است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، اظهار کرد: کارگزاریهای این صندوق خط مقدم ما در دست یابی به آرمانهای این صندوق است.
به گزارش روابط عمومی ، علی شیرکانی افزود: بالفعل ساختن همه فرصتهای موجود در کشور نیازمند تلاش همه دستگاههای درگیر در فعالیتهای حوزه روستائیان و عشایر است.
وی با اشاره به اینکه این صندوق تلاش دارد که حاصل تلاش یک عمر روستائیان و عشایر را هدفمند کرده و این مهم را از طریق تبدیل اندوختههای خرد به اندوختههای هوشمند انجام دهد، اضافه کرد: تا پایان سال 1397 بالغ بر یک میلیون و 629هزار نفر با صندوق در ارتباط بودهاند که حدود یک میلیون و 30هزار نفر بیمه شده اصلی این صندوق هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، عنوان کرد: بیشترین تعداد بیمه شدگان ما در استان آذربایجان شرقی است و تا به امروز در 14سال فعالیت تعداد 93 هزار نفر مستمری بگیر در این صندوق تحت پوشش قرار گرفتهاند.
گسترش چتر بیمهای بانوان در دستور کار است
شیرکانی گفت: 82درصد افراد تحت پوشش مردان و 18درصد بانوان هستند و با توجه به تعداد بالای جمعیت کشاورزان زن در کشور میطلبد که نگرش گستردهتری نسبت به افزایش تحت پوشش گرفتن این افراد داشته باشیم.
رشد 41درصدی بیمه شدگان
وی بیان داشت: تعداد بیمه شدگان ما در سالجاری نسبت به سال گذشته 41درصد رشد را نشان میدهد و همچنین در 5 ماه گذشته سرمایه گذاریهای صندوق هم رشد 41درصد را نشان میدهد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر،ادامه داد: استفاده از فعالیتهای داده کاوی مورد نظر مدیران صندوق قرار گرفته و تصمیم گیریها مبتنی بر این اتفاق رقم خورده و بازنگری در ترکیب سبد سرمایهگذاری صندوق و بهینهسازی نرخ بازده سرمایهگذاری صندوق را نیز در سالجاری مدنظر قرار دادهایم و با توجه به شرایط حال حاضر عدم ورود به بنگاهداری را نیز در دستور کار داریم.
شیرکانی خاطرنشان کرد: مقوله بازاریابی و برندسازی به طور جدی با نگاه به گسترش چتر بیمهای در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در برنامههای صندوق قرار گرفته است. مدیریت هزینهها در صندوق بسیار مورد توجه مدیران صندوق بوده و برنامه ریزی لازم را در این حوزه داشتهایم.
وی ادامه داد: سه خدمت بلند مدت بازنشستگی، از کار افتادگی و فوتی محصولات عمده این صندوق است و نیاز به ارائه محصولات کوتاهمدت در خدمات صندوق احساس میشود که برنامه ریزی در این بخش در دستور کار صندوق قرار دارد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، با تاکید براینکه شفافیت و مبارزه با فساد مبتنی بر اصول پیشگیرانه در سالجاری بهصورت جدی در دستور کار ما در صندوق است، تصریح کرد: نگاه به استفاده از تجربه فناوری اطلاعات مورد تاکید ما در فرآیندهای عملیاتی صندوق به ویژه در راستای دستیابی به اهداف شفافیت در این صندوق وجود دارد.
شیرکانی با بیان اینکه به دستور مقام معظم رهبری مبلغی به اشتغال روستائیان و عشایر تخصیص داده شده است، گفت: در وزارتخانه رفاه این موضوع مدیریت خواهد شد و این صندوق به عنوان یکی از حلقههای اشتغال و پوشش بیمه این قشر مشغول فعالیت است.