دفاتر حراست استانی صندوق بیمه اجتماعی افتتاح شد

صندوق بیمه اجتماعی به منظور نظارت مستقیم، کامل و مشاهده مستقیم مسائل و مشکلات استانها دفاتر حراست خود را در ۶ منطقه استانی تاسیس کرد.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی علی شیرکانی در مراسم افتتاحیه دفاتر حراست در مناطق استانی گفت: حراست در صندوق بیمه اجتماعی به عنوان چشم بینا وگوش شنوای ما هستند و همواره به عنوان یک مشاور درکنار ما به مدیریت بهتر و آسایش خاطر ما کمک کردند. به همین منظور همواره سعی کردهایم که به حراست نگاه ویژهای به دور از ترس و واهمه داشته باشیم، نگاه صندوق بیمه اجتماعی به حراست یک مشاور و همراه است.
وی به حراست استانها توصیه کرد: در فعالیتهایمان باید توجه کنیم که ما برای فضای روستایی کار میکنیم بنابراین همواره باید خواستههای آنها را بشنویم و اگر کاری از دست ما بر میآید آن را برآورده کنیم. باتوجه به عمر کم صندوق و تعداد کم کارکنان آن در سطح استانها، همیشه در مسئله حراست استانها ضعف داشتیم. به همین منظور به این سوال رسیدیم که چگونه میتوانیم مسئله حراست در استانها را با حفظ چابکی صندوق حل کنیم؟ حتی به این فکر کردیم که با حراست سایر سازمانها مانند کمیته امداد و غیره همکاری کنیم اما واقعیت این است که دغدغههای آنها با ما بسیار متفاوت است. بنابراین به راه حل استقرار حراست در برخی از مناطق رسیدیم.
شیرکانی تشریح کرد: برای این منظور در 6 منطقه 6 دفتر حراستی را برقرار کردیم که به طور مستقیم با استانها در ارتباط باشند، با این اتفاق ضمن ارتباط و نظارت نزدیک به استانها بهتر میتوان به مسائل و مشکلات استانی آگاه شد. یکی از وظایف حراست این است که مسائل و مشکلاتی که به دلیل مشغله کاری و تمرکز بر مسائل اجرایی از چشم ما به دور است را ببیند و به ما اطلاع دهد، امیدوارم که با این افتتاح ارتباط ستاد و من با استانها یک ارتباط قاعدهمندتر و قانون مدارتر باشد و شاهد یک اتفاق مثبت در صندوق بیمه اجتماعی باشیم و بتوانیم حراست را از دیگاه خاص به دیدگاه عام برسانیم.
حراست مسئول صیانت از پرنسل، تسهیل ضوابط و آیین نامهها و شفاف سازی و جلوگیری از تخلفات احتمالی است
در ادامه ... فتحیان نسب مدیرکل حراست صندوق بیمه اجتماعی، گفت: وجود حراست به دلیل صیانت از پرنسل، تسهیل ضوابط و آیین نامهها و شفاف سازی و سالم سازی محیط و جلوگیری از بروز تخلفات اداری لازم است. به همین منظور براساس مصوبه هیئت مدیره و دستور مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی استانهای کشور را به 6 منطقه تقسیم و در هر یک از این مناطق یک مرکز حراست تاسیس شد، این مناطق تحت نظر ستاد است و موظف است وظایف محوله را به انجام و گزارش نهایی ان را به ستاد ارائه دهد.
وی تشریح کرد: بر اساس این تقسیم بندیها استانهای کشور به 6 منطقه تقسیم شدند، در منطقه یک با مرکزیت مازندران، استانهای مازندران، گیلان، گلستان و سمنان با مسئولیت حراست آقای صالحی، منطقه دو با مرکزیت مشهد، استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان با مسئولیت حامد افصلی، در منطقه 3 با مرکزیت شهر کرد استان های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، مرکزی، یزد، خوزستان با مسئولیت حسین تراکمه، درمنطقه 4 با مرکزیت همدان استانهای همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام با مسئولیت امین فامیل کریمی، در منطقه 5 با مرکزیت شیراز استانهای فارس، بوشهر کهگیلویه و بویر احمد و هرمزگان با مسئولیت حراست محمد رضا آقا جری و در منطقه 6 نیز با مرکزیت تبریز استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان با مسئولیت حسن ابراهیمی وجود دارند. اما درخصوص استانهای البرز، قم و قزوین به دلیل نزدیکی به ستاد از همین مرکز کنترل و نظارت و مدیریت میشوند.
تولید اطلاعات درست و کامل از خدمات اصلی حراست است
در ادامه حسن پور مدیرکل اجتماعی حراست کل کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی بزرگترین نعمتی است که باید برای حفظ آن سعی و تلاش کنیم گفت: جامعه هدف صندوق مردمانی ساده زیست و بسیار شریف هستند و باید قدردان این نعمت بود.
وی ادامه داد: گام اول و یک اقدام بزرگ همواره یک اقدام و بنیادی سخت است و بنابراین باید از مدیریت صندوق بیمه اجتماعی قدردانی کرد. باتوجه به چابکی و تعداد کم کارکنان صندوق لذا باید خدمات خود را نسب به جامعه هدف گسترش دهد، اما این توسعه و گسترش متوجه روستاییان و جامعه هدف باشد نه تعداد کارکنان و خدمه صندوق بیمه اجتماعی.
حسن پور وظایف حراست را تشریح کرد: آموزش همواره وجود داشته باشد، برطبق سند راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تولید اطلاعات از خدمات حراست است توجه کنید که این تولید اطلاعات به منظور تصمیمگیری و تصمیم سازی است چرا که اطلاعات درست و کامل موجب تصمیم گیری درست و بهتر خواهد شد و باید اولین مشتری این اطلاعات راس صندوق بیمه اجتماعی و مدیرعامل آن باشد.
مدیرکل اجتماعی حراست کل کشور وظیفه دیگر حراست را صیانت از ارزشها و داراییهای مستقر در مجموعه به منظور خدمتگزاری بیشتر به جامعه هدف بیان کرد و گفت: راه علاج مبارزه با فساد در درون سازمانها صیانت درست از این ارزشها است. مورد بعدی پیشگیری و پیشبینی است بایدتوجه کرد که مبنای این پیشبینی و پیشگیری شرع، قانون واخلاق است به همین دلیل کار سازمان حراست کل ایجاد نظام نامهها و دستورالعملها است تا خلاف قاعده و قانون و اخلاق اتفاقی رقم نخورد.
حسین پور وظایف بعدی حراست را به این صورت تشریح کرد: شفاف سازی مهمترین مسئله است و اگر وظایف قبلی به درستی صورت گیرد به شفاف سازی خواهیم رسید، شناسایی چالشها در محیط، جلوگیری از اطلاعات و اخبار سوء اخلاقی از دیگر وظایف حراست است. ما حراستی میخواهیم که مسئولیت پذیر و پاسخگو، مبرا از جناحها، متقی، یک عنصر انقلابی، مشرف بر محیط فعالیت خود باشد. رویکرد حراست باید رویکرد پیشبینی و پیشگیری و به دور از شان ترس در حراست باشد و به دنبال اقدامات پلیسی نباشد. نیاز است حراست علم و حلم و دلسوزی و کارآمدی داشته باشد.
وی تاکید کرد: حراست همواره باید خدمتگذار جامعه روستایی محترم باشد تا این عزیزان نیز طعم شیرین خدمتگزاری حراست را بچشند.
حراست باید رضایت مردم را جلب کند
در ادامه محمدرضا علایی رئیس مرکز حراست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیز گفت: باید در انتخاب نیروهای حراستی سعی کنیم که آنها از خوش پوش ترین و خوش اخلاق ترینها باشند، زیرا این افراد در برخورد اولیه با مردم و ارباب رجوع قرار دارند بنابراین رضایت این افراد و درکل مجموعه را به راحتی میتوانند به دست آورند.