فرماندارماسال مطرح کرد؛
بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر به کاهش فقر، بهبود زیرساخت های اقتصادی و اجتماعی کمک میکند

فرماندارماسال با اشاره به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: ارائه خدمات بیمه اجتماعی به کاهش فقر، بهبود زیرساختهای اقتصادی و در نتیجه توسعه اقتصادی و اجتماعی بخش کشاورزی، روستایی و عشایر میانجامد.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، جلسه ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی با حضور مهندس وحید پورحضرت فرماندار ماسال، هانی عارف مدیر صندوق در استان، بخشدار بخش مرکزی، بخشدار بخش شاندرمن ، بیمه سلامت ، آموزش و پرورش ، مدیر تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان ، مدیر تامین اجتماعی و مدیران کارگزاری های این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه وحید پورحضرت فرماندار ماسال با اشاره به تشکیل صندوق بیمه روستائیان و عشایر بر اساس اصل ۲۶ قانون اساسی گفت: این صندوق با اهداف مشخص و دستورالعملهای خاص و با بهرهگیری از ظرفیتهای دولتی اقشار آسیب پذیر جامعه را در سراسر کشور تحت پوشش قرارمیدهد.
وی ادامه داد: ارائه خدمات بیمه اجتماعی به کاهش فقر، بهبود زیرساختهای اقتصادی و در نتیجه توسعه اقتصادی و اجتماعی بخش کشاورزی، روستایی و عشایر میانجامد. در این راستا، دولت مصمم است تا با رویکرد گسترش بیمههای اجتماعی در جهت کاهش فاصله طبقاتی جمعیت روستای و شهری، کاهش محرومیت و گسترش عدالت اجتماعی گامهای موثرتری بردارد.
فرماندار ماسال ویژگیهای صندوق بیمه کشاورزی را پرداخت دو برابر سهم بیمه شده توسط دولت، امکان نقل و انتقال سوابق بیمه شده ودریافت مستمری پیری پس از ۱۵ سال پرداخت حق بیمه و داشتن ۶۵ سال سن بیان کرد و افزود: مشمولان بیمه روستائی و عشایری، روستائیان و عشایر،کشاورزان غیرساکن در روستا، شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر بیست هزار نفر،رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری در روستاها و شهرهای زیر بیست هزار نفر،کارکنان مراکز و شرکت های وابسته به سازمان نظام مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند.
پورحضرت تاکید کرد: بخشداران از ظرفیت دهیاران و شورای های اسلامی روستا جهت اطلاع رسانی و ترغیب روستائیان اقدامات لازم را انجام دهند. چرا که با پرداخت حداقل نرخ بیمه میتوانند پوششهایی اعم از مستمری پیری، ازکارافتادگی و دیگر مزایای بیمه روستایی و عشایری بهرهمند شوند
فرماندار ماسال از مدیریت جهاد کشاورزی خواست تا مراکز ترویج خدمات در بخش مرکزی و شاندرمن با توجه به جمعیت هدف خود این موضوع را در دستور کاری قراردهند.
در ادامه هانی عارف ؛ مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گیلان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت بیمه ای شهرستان ماسال و نحوه خدمات صندوق ارائه کرد و راهکارهایی جهت جذب بیمه شده اعلام نمود .