۵۰ سرپرستان خانواده بیبضاعت جورقان بیمه شدند

مدیر صندوق در استان همدان گفت: با پیگیریهای دلسوزانه حسینی امام جمعه شهر جورقان، اعضای شورای اسلامی، شهردار جورقان و با کمک خیرین گرامی تعداد ۵۰ نفر از افرادی که توانایی پرداخت حق بیمه نداشتند، بیمه شدند.
به گزارش روابطعمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، مهدی سماواتی در نشست خبری که باحضور مدیریت وکارکنان استان برگزار شد، گفت: از ابتدای سالجاری با شیوع ویروس کرونا بستههای کمک مؤمنانه در جورقان با همکاری دفتر امام جمعه جورقان و مراکز خیرین و همچنین مراکز نیکوکاری شهدا، در بین خانواده نیازمندان با اولویت بین بیماران کرونایی توزیع شد.
وی ادامه داد: با پیگیریهای دلسوزانه حسینی امام جمعه شهر جورقان، اعضای شورای اسلامی، شهردار جورقان و با کمک خیرین گرامی تعداد 50 نفر از افرادی که توانایی پرداخت حق بیمه نداشتند، بیمه شدند. این موضوع برای نخستینبار در استان همدان انجام شده و امید است که با کمک خیرین بتوانیم افراد کمبضاعت را تحت پوشش صندوق قرار دهیم تا در آینده از مزایای بازنشستگی صندوق بهرهمند شوند.
سماواتی افزود: یکی از معیارهای توسعه، تعداد افراد تحت پوشش بیمههای اجتماعی است و نگاه مسئولان در این راستا میتواند کمک بسزایی در ارتقای سطح معیشتی، توانمندسازی و رضایتمندی افراد ساکن در شهر و روستا داشته باشد. تمام تلاش صندوق بیمه روستاییان و عشایر تحقق عدالت اجتماعی و اجرای اصل 29ام قانون اساسی است.
وی با بیان اینکه این شهر از موقعیت جغرافیایی عالی و جوانان تحصیلکرده فراوانی برخوردار است، گفت: نیاز است جوانان از خدمات ارزشمند صندوق آگاهی پیدا کنند، از شورای شهر درخواست دارم زمینه فرهنگسازی در این شهر فراهم شود تا کارگزار صندوق بتواند تمامی افراد واجد شرایط را تحت پوشش قرار دهد.
همچنین امام جمعه شهر جورقان عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را فرصت خوبی دانست که میتوان با هزینه کم و با کمک دولت از پوشش بیمه اجتماعی برخوردار شد، با شیوع ویروس کرونا، اقشار زیادی از خانوادهها با از دست دادن فرصت شغلی خود خسارت دیدند، به همین منظور با کمک خیرین و شورای شهر و همچنین دفتر امام جمعه، حدود 50 نفر از روستاییان تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفتند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمد حسینی افزود: وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمه روستایی قابل انتقال به بیمه تأمین اجتماعی است، اگر کسی بخواهد اشتغالی ایجاد کند، میتواند این بیمه را انتقال دهد و درنهایت نسبت به واریزی بیمه مبلغی را بهعنوان حقوق ماهیانه دریافت کند، همچنین درصورت فوت فرد بیمهگزار دیگر اعضای خانواده میتوانند بهعنوان مستمری از این بیمه بهرمند شوند.
حسینی در پایان گفت: سعی داریم با اطلاعرسانی در جلسات مختلف، فرهنگ بیمه در خانوادهها را نهادینه کنیم و از ظرفیت سایر دستگاهای اجرایی هم استفاده خواهیم کرد.