۰۸/ ارديبهشت/ ۱۴۰۴ | 15:40

معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی؛ بیمه‌های اجتماعی مسبب رفاه نسبی جامعه

ستاد توسعه راهبردی استان خراسان جنوبی با حضور معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی، مدیرکل دفتر روستایی استانداری خراسان جنوب، مدیر صندوق استان و سایر اعضاء در استانداری خراسان جنوبی برگزار گردید.
ستاد توسعه راهبردی استان خراسان جنوبی با حضور معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی، مدیرکل دفتر روستایی استانداری خراسان جنوب، مدیر صندوق استان و سایر اعضاء در استانداری خراسان جنوبی برگزار گردید.
کد خبر : ۱۰۰۳۱۶

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان خراسان جنوبی، ستاد توسعه راهبردی استان خراسان جنوبی با حضور محمد فرهادی معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی، حسین هاشمی مدیرکل دفتر روستایی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا اسدی مدیر صندوق استان و سایر اعضاء در استانداری خراسان جنوبی برگزار گردید. 
مدیر صندوق استان گفت: در سال گذشته 2هزار و 945 نفر به آماربیمه شدگان صندوق اضافه گردید و اعضاء صندوق به تعداد 73هزار و 372 نفر و ضریب پوشش بیمه نسبت به جامعه هدف 44.64 درصد رسید.
علیرضا اسدی بیان داشت: در سال گذشته طرح موفق پوشش بیمه‌ای مادران بالای سه فرزند غیر شاغل روستایی را داشتیم که از این محل 11هزار و 251 نفر بیمه شده جدید جذب صندوق شدند. اعتبار سال اول و دوم به این افراد تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به بازنشستگی 1215 نفر در سال 1403 افزود: صندوق وارد دهه سوم عمر خود شده و افرایکه در سال های نخست بیمه شده‌اند اکنون مستمری بگیر می شوند و امیدواری خوبی در بین روستائیان ایجاد شده است.  
اسدی اظهارداشت یک از مهمترین مولفه های که در توسعه یک جامعه اثر گذار است پوشش بیمه ای افراد جامعه است، آنچه که باعث تحقق عدالت اجتماعی  می شود بیمه های اجتماعی است و ما به کمک کلیه دستگاه‌های اجرایی در جهت ارتقاء ضریب نفوذ بیمه ای نیازمندیم.
معاون عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان داشت : بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر یک فرصت منحصر به‌فرد است که توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای روستائیان عزیز و سایر اقشار جامعه فراهم شده است، بیمه های اجتماعی به رفاه نسبی جامعه کمک می کند، توسعه بیمه‌های اجتماعی به صورت ویژه مدنظر مقامات کشوری است.
محمد فرهادی افزود : صندوق بیمه اقدامات خوبی انجام داده و خدمات ارزنده‌ای ارائه می دهد ولی هنوز جای کار دارد و افراد بیشتری از جامعه هدف باید تحت پوشش این صندوق باشند، از تمام ظرفیت ها مانند فضای مجازی، رسانه ، بسیج عشایری، همایش دهیاران، روحانیون محل، ائمه جمعه و جماعت و ..  برای اطلاع رسانی باید استفاده شود، مزایا بیمه برای مردم شرح داده شود، باید دهیاران مطلع شوند و آنها در نقش سفیران صندوق باشند .
وی با اشاره نقش ویژه فرمانداران، بخشداران و دهیاری ها گفت: کارگروه های شهرستانی در اسرع وقت تشکیل شود و مشکلات و چالش ها شناسایی شود و هر سه ماه به یک بار به معاونت عمرانی استانداری گزارش شود .
مدیرکل دفتر روستایی استانداری بیان داشت: امروزه استقرار نظام بیمه مطلوب از ملزومات جوامع انسانی است و بر همکاری بیشتر فرمانداران با صندوق تاکید کرد.
مدیرکل امور عشایر استان پیشنهاد داد: همانند اجباری شدن بیمه دام، بیمه‌های اجتماعی که نقش پررنگ‌تر از بیمه دام در زندگانی عشایر دارد، اجباری شود و ارائه خدمات منوط به پوشش بیمه های اجتماعی باشد.

لینک کپی شد