
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، دانیال پولادوند با حضور در دفتر خبرگزاری برنا در گرگان درخصوص اهداف تشکیل صندوق بیمه اجتماعی گفت: صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر با هدف حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه در سال ۸۴ تشکیل شد. بنابراین تمام افرادی که در روستا زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن شغل آنها، افرادی که در مناطق عشایری زندگی می کنند، افرادی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ساکن هستند، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر، افرادی که عضو نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند و افرادی که در زمینههای هنرهای دستی فعالیت می کنند میتوانند از خدمات این صندوق بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: همچنین افرادی که در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر زندگی میکنند و شغل آنها کشاورزی و یا مرتبط با کشاورزی و منابع و طبیعی است مشروط به ارائه نامه یا مجوز از صنف مورد نظر و یا جهاد کشاورزی میتوانند در این صندوق عضو شوند.
پولادوند ادامه داد: برای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هشت سطح حق بیمه تعریف شده است که از ۳۲۵۰۰ تا ۹۵ هزار تومان در ماه می باشد که افراد با توان مالی متفاوت میتوانند یکی از این موارد را انتخاب کنند. هر مبلغی که توسط افراد به عنوان حق بیمه پرداخت میشود دو برابر آن مبلغ توسط دولت پرداخت خواهد شد و به نوعی دولت کارفرما محسوب میشود.
وی با بیان اینکه این صندوق خدمات درمانی ارائه نمی کند، افزود: از آنجایی که جامعه هدف این صندوق از خدمات درمان بیمه روستایی بهره مند هستند، این صندوق کمک کرده است تا خلاء بازنشستگی روستاییان و کشاورزان برطرف شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان گلستان گفت: تاکنون ۶۱ هزار نفر در سطح استان گلستان تحت پوشش این صندوق قرار گرفتهاند اما جامعه هدف ما در این استان ۲۵۰ هزار نفر است. و تا به امروز دو هزار و ۷۰۰ خانوار مستمری بگیر در استان داریم که از ماهی ۵۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان ماهیانه حقوق دریافت میکنند.
پولادوند در خصوص پرداخت از کار افتادگی نیز گفت: اگر ازکار افتادگی ناشی از شغل باشد بدون در نظر گرفتن مدت زمان عضویت در صندوق، حقوق از کار افتادگی به شخص پرداخت میشود، اما در صورتی که از کار افتادگی ناشی از شغل نباشد بایستی یک سال از عضویت شخص در صندوق گذشته باشد در خصوص مستمری فوت نیز همین موارد صدق می کند.
وی همچنین یادآور شد: سوابق بیمهای در تامین اجتماعی قابل انتقال به بیمه صندوق کشاورزان، روستاییان و عشایر است و همچنین عکس این موضوع نیز امکان پذیر است. خوشبختانه اهل تسنن که حساسیت خاصی نسبت به موضوعات شرعی دارند نیز عضویت در این صندوق را پذیرفته اند.
ارسال نظر