۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 00:30
۱۳:۵۲ ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

کشت پاییزه در ۱۹۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی

کد خبر : ۲۵۱۱۸
نویسنده :

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و به نقل از ایرنا، علیرضا کیشانی افزود: برنامه‌ریزی کشت پاییزه اراضی استان مرکزی در سطح ۱۹۵ هزار هکتار برای گندم دیم، ۴۵ هزار هکتار گندم آبی، ۴۵ هزار هکتار جو آبی، ۱۰ هزار هکتار جو دیم و سه هزار هکتار کلزا ارایه شده است.

وی ادامه داد: کشت هشت هزار هکتار گندم آبی، ۳۰ هزار هکتار گندم دیم و ۱۰ هزار هکتار جو آبی نیز برای پاییز امسال در استان مرکزی انجام شده‌ است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ تن بذر گندم آبی، یک‌هزار و ۵۰۰ تن بذر گندم دیم، چهار هزار تن بذر گندم مرغوب دیم و یک‌هزار و ۵۰۰ تن بذر گواهی شده جو آبی با وجود خشکسالی از سوی جهاد کشاورزی برای توزیع در بین کشاورزان استان تهیه و آماده توزیع است.

کیشانی گفت: بذر و کود مورد نیاز کشاورزان به میزان کافی در استان مرکزی تدارک دیده شده و بهره‌برداران این حوزه می‌توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی در شهرستان‌های استان اقلام مذکور را دریافت کنند.

وی، به کشاورزان توصیه کرد: برای افزایش تولید در هنگام کشت محصولات زراعی از کودهای پایه شامل کود ازته و پتاسه و بذرهای گواهی شده استفاده کنند.

استان مرکزی به‌عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره‌بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه