۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 00:26
۱۳:۵۶ ۱۴۰۰/۰۷/۲۱

پیش بینی رشد 30 درصدی برداشت انار در استان سمنان

کد خبر : ۲۵۱۲۱
نویسنده :

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و به نقل از از ایرنا، مهدی قرائیان روز چهارشنبه به رسانه ها افزود: سطح زیر کشت باغ انار در استان سمنان پنج هزار و ۸۸۷ هکتار است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به ارقام محصول انار نیز اشاره کرد و گفت: گلوباریک ایوانکی، پوست‌سفید و پوست‌قرمز سمنان و درجزین، ملاسیه لاسجرد و ملس ساوه برخی از ارقام انار در استان است.

قرائیان با بیان اینکه موسم برداشت محصول انار از اوایل مهر تا اواسط آبان ماه است افزود: عمده باغ های انار استان سمنان در شهرستان‌های گرمسار و آرادان، سمنان و مهدی‌شهر، سرخه قرار دارد و در شهرستان‌های دامغان و شاهرود هم کشت می‌شود.

وی به برخی از مشکلات کشت محصول انار نیز اشاره کرد و گفت: کرم گلوگاه انار و همچنین ترکیدگی محصول سبب می‌شود تا بخش قابل ملاحظه‌ای از محصول وارد ضایعات شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از کمبود صنایع فرآوری و همچنین سردخانه در مناطق مستعد به‌عنوان دیگر مشکلات در این بخش اشاره کرد و افزود: توسعه در این بخش نیازمند مشارکت سرمایه‌گذاران است و تسهیلات بانکی برای حمایت از افراد علاقه‌مند در این بخش وجود دارد.

قرائیان گفت: طرح ایجاد سایه‌بان نیز برای کاهش مخاطرات مثل آفتاب‌سوختگی و کاهش مصرف آب در سطح هشت هکتار از اراضی استان سمنان اجرا شده است که سبب افزایش کمی و کیفی محصولات شد.

استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه