۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 21:26
۱۷:۲۷ ۱۴۰۱/۰۳/۱۶

مستمری بگیران، بهترین مُبلّغ برای توسعه بیمه روستائیان و عشایر هستند

کد خبر : ۲۸۷۳۹
نویسنده :

جلسه ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان سیریک از توابع استان هرمزگان به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان هرمزگان، مدیر صندوق استان در جلسه ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان سیریک که به ریاست فرماندار و با حضور معاون اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری، دهیاران و روسای ادارات عضو برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش های انجام پذیرفته شده توسط اعضای ستاد، کارگزاران، دهیاران، اعضای شورای اسلامی تاکید کرد: تمامی خدمات قابل ارائه به جامعه هدف و مشمولین در دسترس بوده و در نزدیک ترین نقاط به محل سکونت آنان ارائه می گردد همچنین متقاضیان برای دریافت خدمات نیازی به مراجعه به مرکز شهرستان و استان نخواهند داشت.

محمدعلی دشوارگر مدیر صندوق در استان هرمزگان، با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و سالگرد تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: از زمان برقراری تعهدات صندوق، دریافت حقوق بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان که پیش از این به طور عموم در مورد مستخدمین کشوری و لشکری و مشمولین قانون کار خلاصه می گردید؛ برای قشر مولد روستایی و عشایر پرداخت و با حفظ کرامت دوران پیری و در زمان بروز حوادث یا بیماری، زندگی برای آنان معنای جدیدی پیدا کرده است.

محمدرضا پاکروان، فرماندار شهرستان سیریک با اشاره به الزام توسعه بیمه در تمامی ابعاد و رشته ها افزود: ایفای نقش دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی، ادارات شهرستان و فعالان اجتماعی در توسعه بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر ضروری است و تاکید می شود این موضوع با دقت و جدیت دنبال شود.

جلسه ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان سیریک به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد.جلسه ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان سیریک به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد.

محمدرضا پاکروان با اشاره به اینکه موضوع افزایش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در دولت مردمی ایران قویا مورد توجه ویژه قرار گرفته است گفت: مستمری بگیران بهترین و مناسب ترین مُبلّغ برای تبیین این رسالت خواهند بود. در پایان این نشست از مستمری بگیران شهرستان سیریک به پاس اعتماد و همراهی تقدیر و تشکر بعمل آمده و احکام آنان اهدا شد.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه