۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 19:14
۱۵:۳۸ ۱۴۰۱/۰۶/۱۲

قابلیت انتقال سوابق بیمه‌ای بین صندوق روستاییان و تأمین اجتماعی

کد خبر : ۳۰۱۸۷
نویسنده :

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خوزستان گفت: در استان خوزستان بیش از ۱۰۳ هزار نفر عضو صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و بیش از ۸ هزار نفر مستمری بگیر داریم.

به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان خوزستان، حسین سلاسل در نشست خبری که در نمایشگاه هفته دولت در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۴ در راستای اصل ۲۹ قانون اساسی که عدالت اجتماعی را حق عمومی شهروندان می‌داند، تشکیل شد و بیش از ۱۷ سال از تشکیل آن می‌گذرد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، یکی از سه صندوق برتر کشور است که زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه  اجتماعی است و یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

سلاسل تصریح کرد: روستاییان و عشایر، مولدان کشور هستند که به آن‌ها اهمیتی داده نمی‌شد اما تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان در سال ۸۴ آن‌ها را وارد بازار کار کرد و این خدمت بی منتی است که دولت برای کشاورزان، روستاییان و عشایر انجام داد و وظیفه دولت است.

مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خوزستان تصریح کرد: بیش از ۳۲۳ هزار نفر در استان فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای هستند. تقریبا طبق برآوردی که انجام شده است، ۱۷.۸ درصد از جامعه هدف ما دارای بیمه و بیش از ۷۳ درصد فاقد هرگونه بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی عنوان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان یک صندوق دولتی است که در این صندوق دولت به عنوان کارفرما ۷۰ درصد از حق بیمه را پرداخت می‌کند؛ یعنی متقاضیان بیمه تنها ۳۰ درصد حق بیمه را پرداخت خواهند کرد.

سلاسل افزود: سن عضویت در صندوق ۱۸ تا ۵۰ سال است و حق عضویت در صندوق مبلغ ناچیزی است.در این زمینه ۷۰ درصد آن را دولت پرداخت می‌کند. یعنی اگر متقاضیان عضویت صندوق، ۵۰ هزار تومان پرداخت کنند ۱۰۰ هزار تومان هم دولت پرداخت خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در ابتدای تاسیس صندوق، این صندوق ویژه روستاییان، کشاورزان و عشایر بوده است اما به مرور زمان در سال‌های متوالی و با انعقاد ۲۱ تفاهم‌نامه کشوری، توانسته است جمعی دیگر از مردم را عضو صندوق کند. رانندگان حمل و نقل، زنان سرپرست خانوار، شاغلین و کارگران فصلی، زنان خانه‌دار، اعضاء تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و خیلی از دستگاه‌هایی که در جامعه فاقد هرگونه بیمه هستند، می‌توانند در صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر عضو شوند.

عضویت بیش از ۱۰۳ هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی خوزستان

سلاسل اظهار کرد: در استان خوزستان بیش از ۱۰۳ هزار نفر عضو صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و بیش از ۸ هزار نفر مستمری بگیر داریم.

وی با اشاره به چهار خدمت بزرگ که توسط صندوق در حال ارائه است، گفت: یکی این است که متقاضیان بعد با عضویت و پرداخت  ۱۵ تا ۲۰ سال حق بیمه، در سن ۶۵ سالگی می‌توانند به عنوان مستمری بگیر صندوق قرار بگیرند و مادام العمر از خدمات صندوق استفاده کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خوزستان عنوان کرد: در صورتی که متقاضی در حین بیمه‌پردازی فوت کند، بازماندگان آن‌ها مستمری بگیر صندوق بیمه می‌شوند و اگر در حین بیمه‌پردازی از کارافتاده شود، متقاضی از مستمری بازماندگی برخوردار خواهد شد.

سلاسل ادامه داد: خدمت دیگری که در صندوق وجود دارد نقل و انتقال سوابق بیمه ای به سایر سازمان ها می باشد.

سلاسل عنوان کرد: در سراسر استان بیش از ۶۰ کارگزار وجود دارد و متقاضیان در هر نقطه‌ای از استان خوزستان باشند، می‌توانند عضو صندوق شوند. همچنین ما به برکت هفته دولت جاری یک کارگزاری در شهرستان هویزه و یک کارگزاری در رامشیر تاسیس کردیم. اعتقاد ما بر این است که جهت خدمت به مردم باید تسهیل‌گری کرده و برای متقاضیان دسترسی آسان ایجاد کنیم.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه