مدیر و کارکنان بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان هرمزگان به همراه جمعی از کارگزاران با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان دیدار و گفتگو نمودند.
به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان هرمزگان، محمدعلی دشوارگر مدیر استان هرمزگان و کارشناسان مربوطه به همراه جمعی از کارگزاران صندوق با حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار و گفتگو کردند.
محمدعلی دشوارگر ضمن تشریح اهداف و مزایای صندوق گفت: براساس برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته در طول یک سال گذشته، شاهد تحول فرهنگ بیمه در استان بوده ایم که این روند در سال جاری با انجام برنامه های میزخدمت و ده گردی در مناطق شهری و روستایی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: کارگزاران صندوق به عنوان بازوهای اجرایی، رسالت اصلی صندوق، یعنی اطلاع رسانی و پوشش بیمه ای را به انجام می رسانند، اما تعامل و همراهی مسئولین، معتمدین و متنفذین در این امر به افزایش ضریب پوشش بیمه ای نقش قابل توجهی داشته است.
دشوارگر ادامه داد: طرح نذر بیمه ای در راستای هدفمندسازی امور خیریه و نذورات در استان اجرا گردیده است که خیرین با پرداخت حق بیمه افراد نیازمند در توانمندسازی افراد و گسترش فرهنگ بیمه ای سهیم می شوند. جهت ترویج این فرهنگ ارزشمند و تبیین اهداف و مزایای صندوق همراهی ائمه جمعه و جماعات و استفاده از ظرفیت میعادگاه های نمازجمعه، کمک مؤثر و شایانی خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: بیمه از مصادیق عدالت اجتماعی است و فراگیرشدن آن به ویژه بیمه اقشار مولد و ساکن در روستاها و مناطق عشایری، شاخص های توزیع عادلانه منابع را بهبود می بخشد.
وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر می تواند نقش فاخری در توسعه استان داشته و با پوشش بیمه ای جامعه هدف به ایجاد، توازن و تعادل در بحث عدالت اجتماعی کمک نموده است.
حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده بیان داشت: موضوع روستاییان یک پدیده مبارک است و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) همیشه اشاره داشته اند، مصوبات و اموراتی که نتایج آن مستقیم وارد سفره مردم شود و بهره مندی کم برخوردارترین اقشار جامعه از برکات آنها، موجب آرامش ایشان خواهد بود.
وی در ادامه بیان نمود: برای توسعه و استفاده حداکثری استان از منابع تخصیص داده شده باید بکوشیم تا با تحول در اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ بیمه ای در آینده شاهد مطالبه گری افراد در جامعه بوده و این مطالبه گری به رشد بهره برداری مردم از این ظرفیت بسیار خوب در کشور بیانجامد. درپایان حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده ضمن ابراز خشنودی و استقبال از طرح نذر بیمه ای، نسبت به توسعه و اطلاع رسانی موضوع توسط آحاد مردم، علی الخصوص ائمه جمعه و جماعات در سراسر استان تأکید نمود.
ارسال نظر