۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 22:17
۰۸:۳۹ ۱۴۰۲/۰۲/۱۶

استاندار اردبیل در دیدار با مدیرعامل صندوق: جذب کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اردبیل در بیمه اجتماعی ضروری است

کد خبر : ۳۶۰۵۶
نویسنده :

تفاهم‌نامه همکاری استانداری اردبیل و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به امضای استاندار و مدیرعامل صندوق رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، استاندار اردبیل در این دیدار که در جریان سفر بیت اله برقراری به استان آذربایجان غربی صورت گرفت، با اشاره به نقش مهم روستاییان و عشایر در حوزه تولیدات دامی و کشاورزی، حمایت از این قشر تأثیرگذار در تولید را ضروری دانست و خواستار پیگیری جذب بیشتر عشایر و کشاورزان استان در صندوق بیمه اجتماعی  کشاورزان، روستاییان و عشایر شد.

سیدحامد عاملی در نشست با مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: با توجه به نقش مهم روستاییان و عشایر در حوزه تولیدات دامی و کشاورزی، پوشش بیمه اجتماعی برای این قشر اقدام بسیار ارزشمندی است و می‌توان در قالب بیمه اجتماعی، حمایت‌های لازم را از این جامعه به‌عمل آورد.

وی با تأکید بر نقش مهم اطلاع رسانی خدمات صندوق به جامعه هدف افزود: برخی روستاییان و عشایر از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مطلع نیستند که لازم است با همکاری فرمانداران و دهیاران، صندوق و حمایت‌های بیمه‌ای آن به روستاییان و عشایر معرفی شود.

استاندار اردبیل در پایان ضمن حمایت از اقدامات و فعالیت های ارزشمند صندوق در سطح روستاها و عشایر استان، گفت: با توجه به وجود آمار کلی عشایر استان، امور عشایر می‌تواند نسبت به اطلاع‌رسانی مزیت‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدامات لازم را انجام دهد.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه