۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 06:20

بازنشستگان نقش موثری در نهادینه کردن فرهنگ بیمه اجتماعی دارند

کد خبر : ۳۹۰۱۵
نویسنده :

مراسم روز خانواده و تکریم بازنشستگان با حضور خداداد اولیایی مدیر بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایراستان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان سیستان و بلوچستان، مراسم روز خانواده و تکریم بازنشستگان استان با حضور خداداد اولیایی مدیر بیمه اجتماعی استان، سعید روزبه مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان و مدیران و نمایندگان کانونهای بازنشستگی و جمعی از بازنشستگان در سالن همایش‌های اردوگاه دانش آموزی فاطمه الزهرا شهرستان زاهدان برگزار شد.

اولیایی با تقدیر از جایگاه و منزلت بازنشستگان و سالهای تلاش و خدمت آنان به مردم و میهن، اظهار داشت: تجارب ارزنده بازنشستگان سرمایه های ارزشمندی است که بهره‌گیری از نظرات و تجربیات اندوخته آنان موجب رشد و تعالی می‌شود.

وی با معرفی شرایط و مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، گفت: بازنشستگان به عنوان سفیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نقش موثری در نهادینه کردن فرهنگ بیمه اجتماعی دارند.

 مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان با اشاره به تسهیل شرایط و امکان عضویت فرزندان بالای 18 سال بازنشستگان در صندوق بیمه اجتماعی، گفت: بازنشستگان با دوراندیشی و بیمه‌پردازی در دوران جوانی هم‌اکنون از مستمری سالمندی برخوردار هستند و فرزندان و اطرافیان آنها با الگوپذیری می‌توانند برای آسایش خانواده و تامین آینده خود و خانواده اقدام کنند تا بتوانند در آینده از مزایای مستمری بازنشستگی و دیگر مزایای بیمه اجتماعی بهره‌مند شوند. در پایان مراسم از بازنشستگان موفق در فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی تجلیل بعمل آمد.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه