۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 06:18

بخش تعاون ظرفیت‌های خوبی برای گسترش پوشش بیمه اجتماعی دارد

کد خبر : ۳۹۰۲۴
نویسنده :

خداداد اولیائی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان فرهاد سپاهی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیب و سوران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان سیستان و بلوچستان، خداداد اولیائی مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان در دیدار و گفتگو با فرهاد سپاهی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیب و سوران بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های تعاونی‌ در گسترش پوشش بیمه اجتماعی جامعه هدف تاکید کرد.

اولیائی خواستار تعامل و همکاری هر چه بیشتر و بهتر مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌ها شد و اظهار داشت: هدف همه ما خدمتگذاری به مردم و تبیین خدمات نظام جمهوری اسلامی در جهت کسب رضایتمندی بیشتر مردم است و حرکت در مسیر توسعه با مشارکت و هم‌افزایی امکان‌پذیر است.

وی افزود: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم از مهمترین موضوعاتی است که در توسعه بیمه اجتماعی و بهره‌مندی هر چه بیشتر مردم خصوصا اقشار آسیب پذیری که فاقد هرگونه پوشش بیمه اجتماعی هستند، تاثیرگذار است.

 مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان، تعاون را یکی از مهمترین مولفه‌های توسعه عنوان کرد و گفت: امکان عضویت همه اعضای تعاونی ها و فعالین این حوزه بر اساس تفاهمنامه فی‌مایبن معاونت تعاون وزارت متبوع و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور فراهم شده است و از ظرفیت تعاون برای گسترش پوشش بیمه اجتماعی و اطلاع رسانی شایسته می‌توان استفاده کرد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان سیب و سوران هم با اعلام همکاری با صندوق بیمه اجتماعی، گفت: این صندوق با برخورداری از حمایت دولت در پرداخت 70 درصد حق بیمه افراد و امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای، فرصت خوبی را برای دختران و بانوان، دانشجویان و افراد جویای کار در سنین 18 تا 50 سال فراهم می‌کند تا بتوانند از مزایای آن استفاده کنند. سپاهی افزود: نهادینه کردن فرهنگ بیمه اجتماعی در افزایش ضریب پوشش بسیار تاثیرگذار است و برای این مهم تبیین خدمات و مزایای بیمه اجتماعی در مناسبت‌های گوناگون و محافل و مجالس ضرورت دارد.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه