محمد میرجعفری مدیر صندوق استان کرمان در گفتگو با جام جم آنلاین کرمان: کشاورزان، روستائیان و عشایر و افراد فاقد بیمه برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان کرمان، محمد میرجعفری مدیر صندوق استان کرمان در گفتگو با جام جم آنلاین کرمان با بیان اینکه این صندوق بیمه ای علاوه بر ساکنین مناطق روستایی و عشایری، افراد مشمول ساکن در شهرهای زیر 20هزار نفر جمعیت که فاقد هرگونه بیمه اجتماعی هستند را نیز تحت پوشش خود قرار می دهد گفت: افراد فاقد بیمه دیگر نگران آینده خود نباشند و با پرداخت مبلغ کمی می توانند عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شوند.
محمد میرجعفری، با بیان اینکه حدود 10 سال قبل افراد جامعه هدف ما محدود می شد به کسانی که ساکن روستاها و مراکز عشایری بودند، اما با اصلاح ماده 3 قانون جامع رفاه و تأمین اجتماعی واژه کشاورزان به بیمه روستاییان و عشایر اضافه شد، افزود: وقتی موضوع پیشه و شغل این افراد برای بیمه شدن در نظر گرفته شد ما به نوعی به سمتی حرکت کردیم که تمام افرادی که در جامعه ما فاقد هرگونه بیمه اجتماعی بوده و مشمول هستند و توان پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی را ندارند بتوانند با پرداخت مبلغی کم به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستاییان و عشایردربیایند.
وی افزود: برهمین اساس تمامی افراد خانم و آقا که سن بالای 18سال و زیر 50 سال دارند، از جمله افراد ساکن مناطق روستایی، عشایر و شهرهای زیر 20هزار نفر جمعیت که فاقد بیمه هستند، می توانند با مراجعه به 102 موسسه کارگزاری ما در استان کرمان که به صورت خرید خدمت با ما همکاری می کنند و متشکل از دهیاری ها، شرکت های تعاونی روستایی و عشایری و موسسات خاص بیمه روستاییان و عشایر هستند با ارائه مدارک شناسایی و انجام مراحل ثبت نام که به صورت الکترونیکی انجام می شود عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شوند و با پرداخت حداقلی حق بیمه در آینده از مزایای بازنشستگی و ازکارافتادگی این صندوق استفاده کنند.
میرجعفری، با اشاره به اینکه افراد با پرداخت حق بیمه 20درصدی از سالانه حداقل 750هزار تومان تا حداکثر 3میلیون و 60 هزار تومان می توانند از مزایای بازنشستگی و از کارافتادگی بهرمند شده و مستمری دریافت کنند گفت: کسانی که امکان پرداخت حق بیمه را بصورت یکجا ندارندمی توانند آن را طی 2 قسط 6 ماهه و یا 4 قسط 3ماهه بپردازند. همچنین دولت دوبرابر سهم بیمه شده را به عنوان حق بیمه سالیانه پرداخت می کند و یک فرصت بسایر خوب برای کسانی است که بیمه اجتماعی ندارند.
وی با بیان اینکه افرادی که 15 سال سابقه پرداخت حق بیمه و حداقل 65 سال سن تمام را داشته باشند می توانند از مزایای بازنشستگی پیری استفاده کنند ادامه داد: افراد متقاضی ازکارافتادگی ناشی از بیماری و حوادث مختلف توسط ما به کمیسیون پزشکی معرفی می شوند و در آنجا برابر با آیین نامه فرد را معاینه و اگر واجد شرایط ازکارافتادگی باشد آن را با هر میزان سنوات پرداختی حق بیمه، ازکارافتاده یم کنند و اگر از کارافتادگی اش ناشی از کار نباشد باید حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
وی تصریح کرد: یکی از مزیت های بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر این است که وقتی زن و شوهر هر دو بیمه می شوند اگر زن فوت کند مستمری فوت آن زن به فرزندان پسر کمتر از 18 سال سن و دختران مجرد آن پرداخت می شود. همچنین انتقال سوابق بیمه ای از تأمین اجتماعی به صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بالعکس از دیگر مزیت های آن است؛ به گونه ای که کسانی که چندسال حق بیمه تأمین اجتماعی را پرداخت کرده اند و شرایط بازنشستگی ندارند می توانند سوابق بیمه تأمین اجتماعی را به صندوق بیمه روستاییان و عشایر منتقل کنند و تحت پوشش قرار گیرند.
ارسال نظر