۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 06:25
۱۲:۱۴ ۱۴۰۲/۰۶/۰۷

تبیین دستاوردها و فعالیت های صندوق در هفته دولت

کد خبر : ۴۱۳۵۴
نویسنده :

محمدجواد رحیمی نسب مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان یزد : هفته دولت فرصت مناسب برای تبیین دستاوردها و فعالیت های صندوق در راستای اعتمادسازی بین جامعه هدف است.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر استان یزد ، در جهت تبیین دستاوردها و فعالیت های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر در هفته دولت ، محمدجواد رحیمی نسب مدیر صندوق بیمه استان یزد با محمدرضا دشتی اردکانی نماینده مردم شریف شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

محمدجواد رحیمی نسب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر ، هفته دولت را فرصتی مغتنم برشمرد تا دستاوردها، فعالیت ها و برنامه های راهبردی صندوق در جهت اعتمادسازی در بین جامعه هدف تبیین شود.

 وی عنوان کرد: محرومیت زدائی و توسعه پایدار مناطق محروم یکی از سیاست های اصلی و راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

مدیر صندوق بیمه استان با اشاره به حمایت های دولت مردمی سیزدهم به این صندوق و اهمیت بیمه اجتماعی، ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر نقش کارفرما را ایفا می کند و باتوجه به اینکه فعالیت های روستائیان و عشایر بصورت خود اشتغالی است و کارفرما هم ندارند لذا با تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر در سال 1384 امکان بهره مندی این قشر زحمتکش از مزایا و مستمری ها فراهم شد و در حال حاضر هم جامعه هدف مشمول این صندوق گسترش یافته است.

رحیمی نسب ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آماری بیمه شدگان ، تصریح کرد : گسترش پوشش بیمه اجتماعی آحاد جامعه بعنوان یکی از ساز و کارهای بنیادی برای تحقق اهداف فوق همواره مدنظر مسئولان و ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و متناسب با ظرفیت های موجود گام های موثری در این راستا برداشته شده است.

محمدرضا دشتی اردکانی در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دولت، اعلام داشت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر فرصت بسیار مناسبی برای افراد فاقد بیمه ایجاد کرده است تا با پرداخت کمترین هزینه بتوانند از مزایای بیمه اجتماعی بهره مند شوند.

وی اضافه نمود: با توجه به اینکه با حمایت دولت مردمی سیزدهم سطوح درآمدی در این صندوق افزایش قابل توجهی داشته است، امیدواریم که بتوانیم با حمایت های خود و همت عزیزان در این صندوق حرکتی عظیم را انجام داده تا کلیه افراد فاقد بیمه تحت پوشش قرار بگیرند.

در پایان محمدرضا دشتی نماینده مردم شریف شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی از کلیه افراد فاقد بیمه ۱۸ تا ۵۰ سال دعوت نمود تا با عضویت در صندوق علاوه بر برخورداری از حمایت دولت تضمینی بر آینده خود و خانواده داشته باشند.

لینک کپی شد
برچسب ها: استان یزد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه