محمدجواد رحیمی نسب مدیر صندوق استان یزد: با گسترش پوشش بیمه اجتماعی در سازمان بهزیستی باعث می شود تا وابستگی خانوارهای ضعیف شریف و زحمتکش جامعه نسبت به سازمان بهزیستی به حداقل برسد و با عزت نفس بالا از یک مستمری بیمه اجتماعی بهره مند شوند.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان یزد، محمدجواد رحیمی نسب مدیر صندوق بیمه استان یزد با مصطفی ابوذری رئیس سازمان بهزیستی شهرستان تفت و مددکاران آن شهرستان نشستی را با هدف خدمت رسانی به خانوارهای ضعیف جامعه هدف با گسترشش پوشش بیمه اجتماعی برگزار کرد.
محمدجواد رحیمی نسب در ابتدا ضمن اشاره به دستاوردها و اقدامات دولت مردمی سیزدهم در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر بیان داشت : صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر با سازمان بهزیستی دارای جامعه هدف مشترک هستند و هر دو این مجموعه خدمات ارزشمندی را به اقشار ضعیف و شریف و زحمتکش جامعه ارائه می دهند.
مدیر صندوق بیمه استان بیمه اجتماعی را زمینه توانمندسازی اقشار ضعیف جامعه دانست و گفت : صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر فرصت بسیار خوبی ایجاد کرده است تا مددجویان و مددکاران که مرتبط با جامعه هدف و فاقد بیمه هستند با عضویت در این صندوق از مزایای مستمری بازنشستگی ، مستمری ازکارافتادگی کلی ، مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه ای بهره مند شوند.
وی به پرداخت دو برابر حق بیمه توسط دولت اشاره کرد و ادامه داد : پوشش بیمه اجتماعی سرپرست خانوارها باعث می شود تا وابستگی این عزیزان و زحمتکش جامعه به سازمان بهزیستی به حداقل برسد و با عزت نفس بالا از یک مستمری بیمه اجتماعی بهره مند شوند.
مصطفی ابوذری رئیس سازمان بهزیستی شهرستان تفت با اشاره به اهمیت بیمه اجتماعی در زندگی افراد جامعه ، اظهار داشت : نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، ظرفیت خوبی را برای حمایت از خانوارهای آسیب پذیر جامعه فراهم کرده است و با گسترش بیمه اجتماعی در بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی خانوارهای ضعیف جامعه کمک شایانی خواهد شد.
وی در ادامه قول مساعدت با نماینده صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر را داد و اعلام داشت : مددکاران بصورت ماهیانه گزارش عملکرد پیگیری موضوع بیمه اجتماعی را در شهرستان تفت ارائه دهند.
ارسال نظر