۲۴/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 21:25
۰۷:۴۱ ۱۴۰۲/۰۸/۲۷

جهاد تبیین فرصتی است برای روشنگری، بیان حقایق و تبیین خدمات دولت

کد خبر : ۴۳۹۱۵
نویسنده :

کارگاه آموزشی با موضوع جهاد تبیین، عفاف و حجاب در راستای افزایش بهره‌وری، روشنگری و اصلاح تحول اداری با حضور حجت الاسلام والمسلمینطیبی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان ایلام، به منظور لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری (مد ضله العالی) که فرمودند: "جهاد تبیین یک فریضه قطعی و یک فریضه فوری است و هر کس می‌تواند باید اقدام کند"، کارگاه آموزشی با حضور همکاران و کارگزاران صندوق استان ایلام با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین طیبی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسین طیبی گفت: معصومین هر کدام به فراخور موقعیت زمان خود به تبیین نظام اسلامی پرداخته اند و حقایق روز را به مخاطبین خود روشنگری کرده اند، اگر بخواهیم در مسیر پیشرفت و تعالی حرکت کنیم و مردم و جوانان با انقلاب اسلامی همراه باشند باید به تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی بپردازیم و خدمات دولت را تبیین کنیم.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر روی مفاهیمی مانند تحول ،کارآفرینی، گفتمان سازی، نقد منصفانه و مطالبه‌گری تاکید کرده اند و اگر تبیین در کنار مفاهیم باشد مشخص می‌شود که معانی عمیق آن چیست و با این اوصاف، تبیین مقدمه‌ای برای اصلاح، تحول و مطالبه‌گری درست است.
وی به حرکت دشمن اشاره کرد و گفت: هدف دشمن خنثی کردن و مأیوس کردن مردم از نظام و دولت است، لذا باید با تبیین و روشنگری توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد.
مدرس این دوره آموزشی مراحل پنجگانه جهاد تبیین را این گونه تشریح کرد: تبیین رابطه انسان با خدا و جامعه است، مبارزه با کتمان، مقابله با تحریف لفظی و بیانی دشمن، مقابله با تحریف معنوی و معنایی دشمن و  آخرین مرحله جهاد تبیین؛ مبارزه با تحریف در تطبیق و تحریف در ارائه مصداق است.

در ادامه جلسه حجت الاسلام طیبی به نقش عفاف و حجاب پرداخت و گفت: عفاف و حجاب جهاد اکبر است. زن و مرد مسلمان باید در جهاد اکبر نقش آفرینی کنند و با رعایت شئونات اسلامی و قوانین حاکم با بهره گیری از سیره معصومین، جوانان را با ارزش های اسلامی آگاه کنند و از انحرافات اجتماعی جلوگیری کنند.

لینک کپی شد
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه