محمد قیصرزاده مدیر صندوق بیمه اجتماعی استان ایلام به منظور حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) از طرح حامی یابی شهید علی غیوریزاده، با مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر استان ایلام، در این دیدار محمد قیصرزاده ضمن تشریح و تبیین خدمات صندوق، گفت: طرح شهید غیوری زاده در راستای حمایت بیمه ای از دختران مجرد بالای 30سال سن ساکن در مناطق محروم و روستائی است که فاقد پوشش بیمه ای هستند و توان مالی پرداخت 30 درصد حق بیمه ندارند ولی در صورت جذب حامی بیمه ای، مشمول کمک 70 درصدی دولت می شوند.
وی ضمن دعوت از مدیر کل ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) به منظور افزایش ضریب پوشش بیمهای و حمایت مالی از این طرح، اظهار داشت: تلاش می کنیم با افزایش میزهای خدمت و در راستای تحقق سهمیه تخصیصی به استان، با حمایت و همکاری دستگاه های متولی موضوع روستا و عشایر، اعضای تحت پوشش صندوق را در سطح استان افزایش دهیم.
محمد زارع مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ضمن تقدیر از خدمات صورت گرفته، بیان داشت: خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) به مردم بر اساس دستورالعملهای خاص و تابع دستورات ستادی است و برای بهرهبندی آحاد مردم به ویژه طرح حمایتی شهید غیوری زاده، ضروری است با امضای تفاهم نامه، زمینه عملیاتی کردن آن فراهم شود.
ارسال نظر