۲۵/ اسفند/ ۱۴۰۳ | 00:31
۰۹:۴۷ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸

سخنرانی مدیر صندوق استان همدان در مراسم نماز جمعه شهرستان همدان

کد خبر : ۴۶۴۳۹
نویسنده :

حاتم شکری در جمع نمازگزاران پیش از خطبه‌های نماز جمعه‌ شهرستان همدان اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به تعمیم و گسترش چتر بیمه‌ اجتماعی در جامعه شده است.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان وعشایر استان همدان، حاتم شکری مدیر صندوق استان همدان در سخانن خود تصریح کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در عمل به اصل ۲۹ قانون اساسی برای ارائه خدمات به جامعه هدف تاسیس شد.

وی گفت: امروز تمام کشاورزان، روستائیان، عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر با کمک ۷۰ درصدی دولت می‌توانند بیمه شوند و از خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی و مستمری فوت در این صندوق بهره‌مند شوند.

مدیر صندوق استان همدان ادامه داد: در استان همدان از سال ۸۴ تاکنون ۱۴۹ هزار نفر عضو این صندوق شده اند و ۸هزار و ۴۰۰ نفر از صندوق مستمری ماهیانه دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: پرداخت مستمری ماهیانه به بیمه‌شدگان این صندوق در زمان سالمندی، ازکارافتادگی و فوت سرپرست خانوار موجب حفظ کرامت انسانی خانواده و جلوگیری از فقر مطلق شده است.

شکری گفت: دولت سیزدهم به دنبال گسترش چتر بیمه اجتماعی است و برای تحقق این موضوع از همه ظرفیت‌های اطلاع رسانی به جامعه هدف صندوق بهره می‌گیرد.

وی در پایان بیان داشت: حمایتهای مجموعه استانداری همدان از صندوق موجب شد تا هماهنگی خوبی در استان به منظور توسعه بیمه اجتماعی محقق شود.

لینک کپی شد
برچسب ها: استان همدان
انتصاب

انتصاب سرپرست صندوق استان اصفهان

۱۴۰۳/۱۲/۲۳ | ۱۳:۵۲
انتصاب جدید

معارفه سرپرست جدید صندوق استان ایلام

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۷
صندوق استان لرستان

دیدار با معاون امور عشایری

۱۴۰۳/۱۲/۲۲ | ۰۹:۱۵ استان لرستان
صندوق استان همدان؛

دیدار مدیر صندوق استان با مسئولان شهرستان کبودرآهنگ

۱۴۰۳/۱۲/۲۱ | ۱۳:۲۹
پرونده ویژه